Μηνυουν γεωργιαδη και βρουτση οι κατοικοι της μηλου...

12:38 10/2/2014 - Πηγή: Fimotro
Τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και τον υπουργό Εργασίας Ιωάννη Βρούτση μηνύουν όλοι οι φορείς της Μήλου κάτοικοι της Μήλου, οι οποίοι διαμαρτύρονται...
για την υποβάθμιση των δημοσίων υπηρεσιών Υγείας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα mileikanea.gr, στις 18 Ιανουαρίου κάτοικοι της Μήλου πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας για την κατάσταση των υπηρεσιών υγείας στο νησί, ζητώντας να μην κλείσει το ΙΚΑ στο νησί και αποφάσισαν να στείλουν ψήφισμα διαμαρτυρίας προς τον I. Βρούτση, τον A. Γεωργιάδη και τον Διοικητή του ΙΚΑ, Ροβέρτο Σπυρόπουλο.

Όμως, καθώς είδαν ότι οι εκκλήσεις τους δεν βρήκαν ανταπόκριση, αποφάσισαν να μηνύσουν χθες τους υπουργούς Υγείας και Εργασίας.

Παράλληλα αποφάσισαν να προχωρήσουν σε συντονισμό με τα νησιά που αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα με τη Μήλο και να στείλουν αντιπροσωπεία στους υπουργούς, απαιτώντας λύση των προβλημάτων υγείας και ασφάλειας.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το τοπικό εργατικό κέντρο, «μετά από συζήτηση με θέμα Περαιτέρω ενέργειες για στελέχωση του Κέντρου Υγείας Μήλου και ανάκληση της απόφασης για το κλείσιμο του Υποκαταστήματος ΙΚΑ Μήλου μεταξύ Συλλογικών Φορέων Μήλου και Συνέδρων Εργατικού Κέντρου Μήλου αποφασίστηκαν τα εξής:

- Μήνυση στους Υπουργούς Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και Εργασίας Ιωάννη Βρούτση, από τον Δήμο Μήλου και όλους τους Φορείς Μήλου.
- Συντονισμός με τα νησιά που αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα με τη Μήλο.
- Αντιπροσωπεία στους Υπουργούς και απαίτηση λύσης των προβλημάτων υγείας και ασφάλειας».
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα