Μετα το «μαυρο» της ερτ… 154 σφαιρες απο βουλευτες στην καρδια των μμε!

16:04 12/2/2016 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Το μίσος για δίψα και αίμα από την πλευρά της κυβέρνησης, για τα Ελληνικά ΜΜΕ και τους «αιμοσταγείς και διαπλεκόμενους καναλάρχες», χτυπήθηκε μέσα στη βουλή με…
154 σφαίρες, και μαζί τους η πολυφωνία και ο πλουραλισμός της ενημέρωσης. Με μία διαφορά! Οι σφαίρες χτύπησαν τα πόδια και όχι το …κεφάλι!

Το λάθος που έκανε η προηγούμενη κυβέρνηση και έριξε το «μαύρο» στην ΕΡΤ,
επαναλαμβάνει με πολύ χειρότερο τρόπο ο Παππατσίπρας μέσω βουλής, για να φιμώσει την ιδιωτική τηλεόραση και την πολυφωνία της έκφρασης.

Ένα απλό θέμα που έλυνε το ΕΣΡ , χρειάστηκε να κάνει κουρελόχαρτο το Σύνταγμα η πλειοψηφία της Συριζανέλικης βουλής για να επιβάλλει η τρομοκρατημένη κυβέρνηση Παππατσίπρα τα δικά της συμφέροντα για να κρατηθεί στην εξουσία!!!!!!!

Δεν σταθώ σε τεχνικά θέματα αδειδότησης και γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ με τον παντοδύναμο Παππά αποφάσισε 4 άδειες και όχι 14. Γιατί αυτό, δεν στέκει λογικά σε μια ψηφιακή επανάσταση της τεχνολογίας. Θα αναλύσουμε με στοιχεία σε άλλη ανάρτηση. Παρακολούθησα όμως με μεγάλη προσοχή τους ομιλούντες στο κοινοβούλιο. Όλοι, πλην ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ήταν εναντίον του τρόπου με τον οποίο πραξικοπηματικά μέσω βουλής θα δοθούν 4 τηλεοπτικές άδειες. Αναρωτήθηκα λοιπόν, όλοι οι διαφωνούντες είναι τρελοί και μόνο οι Συριζανέλ είναι λογικοί; Μάλλον η διαπλοκή και τα πολιτικά συμφέροντα, άλλαξαν στρατόπεδο, ανεξάρτητα εάν η κυβέρνηση και κατ΄επέκταση η Ελλάδα ξεφτιλίζεται με τον τρόπο διαχείρισης του θέματος!

Θεωρώ λοιπόν δεδομένο, ότι ο νόμος δεν θα εφαρμοστεί και θα εκπέσει στο πρώτο δικαστήριο για όσους γνωρίσουν από τηλεόραση. Εχει τόσα κενά που δεν στέκουν σε καμιά λογική. Απλά ο Παππατσίπρας και οι σύντροφοι τους δεν έχουν πάρει χαμπάρι τίποτα. Το σπίτι τους, καίγεται και αυτοί «κατουράνε» για να σβήσουν τη φωτιά.

Μου έκανε εντύπωση η επιθετικότητα και το πάθος των Συριζαίων ομιλητών στη βουλή. Το μάτι τους …γυάλιζε και τα χείλη …άφριζαν προσπαθώντας να πείσουν ή να ….φοβίσουν την αντιπολίτευση, λές και ήταν «ποτισμένοι» με σκληρό αλκοόλ πριν ανέβουν στο βήμα. Θα ήθελα να δω όταν βουλιάζει το καράβι που θα τρέχουν τα ποντίκια να σωθούν.

Εγώ θα έκανα μία πρόταση στους καναλάρχες-επιχειρηματίες. Να σαμποτάρουν μέσα από την ενωσή τους την οποιαδήποτε παρωδία διαγωνισμού διεκδίκησης αδειών ή να κλείσουν οι ίδιοι τα κανάλια τους Λοκ-αουτ, εάν και εφ΄όσον-που είναι αδύνατον-προκηρυχθούν άδειες με αυτό το καθεστώς και όχι από το ΕΣΡ. Να μην συμμετέχουν, και ας δοθούν οι άδειες σε …Τούρκους!!!

Η αγορά κε Παππατσίπρα είναι ελεύθερη, και εάν λειτουργήσει με σωστούς κανόνες και νόμους δεν έχει να φοβηθεί τίποτα όσες και αν είναι οι άδειες. Εσείς θέλετε να ελέγξετε την ενημέρωση, να καταργήσετε την πολυφωνία και να φιμώσετε τις ελεύθερες φωνές. Πολύ σύντομα θα καταλάβαιτε σε τι «λάκο» έχετε πέσει, αλλά τότε κανένας δεν θα σας σώσει, και μάλλον θα σας ….τσιμεντώσει!!!
Keywords
Τυχαία Θέματα