Αυτη την κυριακη στο δημο πευκης λυκοβρυσης ο 2ος αγωνας του attica bank 3o run & fun grand prix

15:21 12/2/2016 - Πηγή: Fimotro
H Attica Bank είναι μέγας χορηγός του ATTICA BANK 3ου Run & Fun Grand Prix (σειρά αγώνων τρεξίματος με βαθμολογία και κατάταξη), που διεξάγεται σε συνεργασία με τον αθλητικό σύλλογο «ΕΥΕΞΙΑ» (FEELGOOD SPORTS CLUB) και με πέντε...
δήμους της Αθήνας.
Οι
αγώνες αυτοί έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα και στηρίζουν τα ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS, το ΑΛΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ (Πανελλήνιος σύλλογος γυναικών με καρκίνο του μαστού) και το ΜΠΟΡΟΥΜΕ (καμία μερίδα φαγητού χαμένη), διαθέτοντας μέρος των εσόδων στους παραπάνω οργανισμούς.
Καλούμε όλον τον κόσμο να συνεισφέρει, λαμβάνοντας μέρος στον 2ο αγώνα της σειράς που θα πραγματοποιηθεί στον Δήμο Πεύκης / Λυκόβρυσης στις 14 Φεβρουαρίου!

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να συμμετάσχουν στα 5 ή στα 10 χλμ, είτε ατομικά (με συνολική βαθμολογία το σύνολο των 3 καλύτερων αγώνων σας) είτε ομαδικά με 5 άτομα (με συνολική βαθμολογία και κατάταξη των 3 καλύτερων αγώνων σας).

Οι εγγραφές έχουν ανοίξει! Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους αγώνες τις εγγραφές και τα έπαθλα που διατίθενται, υπάρχουν στην ιστοσελίδα http://www.feelgoodsports.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα