Με την ελλαδα εγω ξυπναω και κοιμαμαι! (βιντεο)

12:20 10/6/2015 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
«Μία εικόνα, χίλιες λέξεις... ένας στίχος δέκα χιλιάδες νοήματα. Ντυμένα με μουσική εκατομμύρια καρδιοχτύπια... Ένα βιντεοκλίπ με πολλά νοήματα και πολλούς αποδέκτες...
Ένα λιθαράκι για την Ελλάδα. Ένα λιθαράκι για την πατρίδα».
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΡΝΙΛΑΚΗΣ

Σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες,
για μια ακόμα μάχη, ενάντια στους εκβιαστές και τοκογλύφους. Ο πρωθυπουργός πηγαίνοντας στις Βρυξέλλες δεν εκπροσωπεί το ΣΥΡΙΖΑ. Εκπροσωπεί την Ελλάδα και έναν ολόκληρο λαό, ενάντια στα αιματοβαμμένα χέρια αδίστακτων «γερακιών». Αλέξη οι ευχές όλων των Ελλήνων σε συνοδεύουν. Και μαζί θέλω να πιστεύω κάθε καλοπροαίρετος πολιτικός αντίπαλος, να ευχηθεί καλή επιτυχία. Μια οποιαδήποτε αποτυχία, δεν θα είναι αποτυχία Τσίπρα η ΣΥΡΙΖΑ, αλλά της ίδιας της Ελλάδας.

Σερφάροντας στο διαδίκτυο, βρήκα ένα βιντεοκλίπ, που με εντυπωσίασε και με συγκίνησε. Είναι αυτό που λέμε η Ελληνική ψυχή είναι αθάνατη. Στίχοι μουσική και εικόνα δεμένα αρμονικά, δίνουν τη σημερινή Ελληνική εικόνα, μιας Ελλάδας ταπεινωμένης που εκβιάζεται, αλλά και την Ελλάδα του φωτός! Δεν γνωρίζω τον δημιουργό και τους εμπνευστές του. Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια!

Αυτό Αλέξη το μικρό «αριστούργημα», πρέπει να το κάνεις Dvd και να το δωρίσεις στους συνομιλητές σου, αλλά και σε όλους τους ευρωβουλευτές, του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, για να διδαχτούν από την ιστορία μας.

Τραγουδημένο από την ανεπανάληπτη φωνή της Μελίνας Ασλανίδου σε συνδυασμό, με την εναλλαγή της εικόνας, το κάνουν μοναδικό-ξεχωριστό, και τον Έλληνα υπερήφανο, τον ίδιο και την ιστορία του. Συγχαρητήρια και πάλι σε όλους τους συντελεστές. Αυτό το μικρό «αριστούργημα» είναι αφιερωμένο σε όλους τους τοκογλύφους και εκβιαστές!
Keywords
Τυχαία Θέματα