Χαμός με τις φορολογικές δηλώσεις – Έπεσε το TAXISnet

11:30 10/6/2015 - Πηγή: Aixmi

Από την πρώτη ημέρα υποβολής των δηλώσεων νομικών προσώπων, το taxisnet παρουσίασε υπερφόρτωση, με τους φορολογουμένους που προσπαθούν να υποβάλλουν τη φορολογική τους δήλωση να παιδεύονται από το πρωί.

Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, έθεσε χθες το βράδυ στη διάθεση των νομικών προσώπων την ηλεκτρονική εφαρμογή για την υποβολή των φετινών φορολογικών δηλώσεων.

Σήμερα όμως, όποιος προσπαθεί να μπει με τους κωδικούς

του στην εφαρμογή, έρχεται αντιμέτωπος με το ακόλουθο μήνυμα: «Μη δυνατή εύρεση υπηρεσίας/εγγράφου. Ο εξυπηρετητής της Γ.Γ.Π.Σ. δεν μπόρεσε να βρει την υπηρεσία ή το έγγραφο που ζητήσατε. Αν πληκτρολογήσατε τη διεύθυνση, παρακαλούμε ελέγξτε την ορθότητά της».

Τα προβλήματα που παρατηρούνται φέτος με τις φορολογικές δηλώσεις είναι πολλά και η προθεσμία για τη δημοσίευση των ισολογισμών στο ΓΕΜΗ λήγει σήμερα!

Γνωρίζοντας το πρόβλημα, το υπουργείο Ανάπτυξης (στην αρμοδιότητα του οποίου ανήκει το ΓΕΜΗ) προσανατολίζεται στο να καταθέσει τροπολογία στη Βουλή προκειμένου να παρατείνει τη διαδικασία δημοσίευσης των ισολογισμών.

Να σημειωθει όμως, ότι αυτό θα παρασύρει και τη διαδικασία υποβολής των δηλώσεων νομικών προσώπων. Η προθεσμία για την υποβολή των δηλώσεων από 250.000 επιχειρήσεις εκπνέει στο τέλος Ιουνίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα