''me koitoyσαν σα να ειμαστε λεπροι''...

09:01 18/1/2015 - Πηγή: Fimotro
Την αποκάλυψη ότι είχε την ελπίδα μέχρι τελευταία στιγμή ότι θα μπορούσαν να αναμορφώσουν το ίδιο...
το ΠΑΣΟΚ έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου, πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών και Σοσιαλιστών, τονίζοντας: «Έκανα προτάσεις εδώ και καιρό, αλλά έβλεπα ότι ήταν μία ελπίδα που δεν ευοδώθηκε, ήταν αρνητικές οι αντιδράσεις και έτσι αποφάσισα να κάνω κάτι καινούργιο».

Με αυτό τον τρόπο ο κ. Παπανδρέου
προσπάθησε να εξηγήσει γιατί αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ ιδρύοντας το «Κίνημα».

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, το βράδυ του Σαββάτου, ο πρώην πρωθυπουργός υποστήριξε ότι το 2009 δεν είχε καμία ενημέρωση για την κατάσταση στην Ελλάδα, μόνο μία ελλιπή δήλωση από τον τέως διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Γιώργο Προβόπουλο ότι το έλλειμμα «μπορεί να γίνει διψήφιο».

Ο κ. Παπανδρέου υποστήριξε ότι είχε προειδοποιήσει την καγκελάριο της Γερμανίας Μέρκελ (για τη μη στήριξη) ότι «παίζεις ένα παιχνίδι που δεν ξέρεις αν θα κοστίσει και στην Γερμανία και στην Ελλάδα».

Ο πρόεδρος του «Κινήματος» επισήμανε δε ότι τότε ήταν μόνος και πως οι αγορές ήταν «σκληρές προς εμάς τότε. Άλλοι είχαν φόβο ότι μήπως δημιουργηθούν προβλήματα εξαιτίας μας και σε άλλες χώρες, όπως Ιταλία κλπ.» και υπογράμμισε ότι «τότε με κοιτούσαν σαν να είμαστε λεπροί, ούτε φωτογραφία δεν ήθελαν να βγούμε μαζί».
Keywords
Τυχαία Θέματα