Μας δουλευει η γεροβασιλη : αδικα πολλα μετρα και δεν θα λυσουν προβληματα!!!

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ;
Στην ομολογία ότι «πολλά από τα μέτρα είναι άδικα» και «δεν θα λύσουν τα προβλήματά μας» προχώρησε η κυβερνητική...
εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη μιλώντας σήμερα στο Mega.
«Όμως έχουμε δεχθεί μια συμφωνία για να αποτρέψουμε τα χειρότερα για να χτίσουμε και να προστατεύσουμε τους Έλληνες» συμπλήρωσε η κυρία Γεροβασίλη προσπαθώντας να δικαιολογήσει τις αποφάσεις της κυβέρνησης.
Όσον
αφορά το θέμα του 23% ΦΠΑ στην εκπαίδευση η κυβερνητική εκπρόσωπος είπε ότι «μέχρι το τέλος της εβδομάδας η κυβέρνηση θα έχει καταλήξει στο ζήτημα του 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση» διευκρινίζοντας πως γίνεται κάθε προσπάθεια να βρεθεί λύση και να μην ισχύσει αυτό το «οριζόντιο» και «άδικο» μέτρο, όπως το χαρακτήρισε.
Μιλώντας για όσα υπολείπονται από τα προαπαιτούμενα είπε ότι το 30% αφορά νομοθετικές πρωτοβουλίες και τα υπόλοιπα είναι υπουργικές αποφάσεις και εγκύκλιοι προσθέτοντας ότι «πρέπει μέχρι τις 10-15 Νοεμβρίου να έχουν υλοποιηθεί».
Σ.Σ. Fimotro : πρώτη φορά βλέπουμε κυβερνητικό να παραδέχεται ότι τα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση δεν θα λύσουν τα προβλήματα! Δεν θα αποδώσουν δηλαδή! Τότε γιατί παίρνουν αυτά τα μέτρα και δεν λαμβάνουν κάποια άλλα που θα αποδώσουν; Μπάχαλο η κατάσταση
Keywords
Τυχαία Θέματα