Σιγα μην παραιτηθει η σαββαϊδου για να χασει 250.000 ευρω!...

ΕΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΗΣ
Δεν κουνιέται με τίποτα η Σαββαίδου η οποία αρνείται να σπάσει αυτοβούλως το πενταετές συμβόλαιο της με το ελληνικό δημόσιο και αυτό γιατί δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει την αποζημίωση ύψους...
250.000 ευρώ που έχει προβλεφθεί στο συμβόλαιό της. Μάλιστα η Σαββαίδου, διαμηνύει σε όλους τους τόνους ότι δεν βρίσκει τον λόγο, ηθικό και νομικό, στο να παραιτηθεί και να σπάσει αυτοβούλως το πενταετές συμβόλαιο της με το ελληνικό
δημόσιο που θα σημάνει και αποποίηση αποζημίωσης ύψους 250.000 ευρώ.
Από το μέγαρο Μαξίμου επιμένουν ότι η παραίτηση της Κατερίνας Σαββαΐδου συνιστά ζήτημα αρχής, αφού σχετίζεται με μια φορολογική υπόθεση «όπου δεν μπορούν να μένουν σκιές».
Στον αντίποδα, από το περιβάλλον της κας Σαββαΐδου αντιτείνουν ότι δεν συντρέχει λόγος αποχώρησης, ενώ αφήνουν αιχμές για τις κυβερνητικές διαρροές, κάνοντας λόγο για στοχοποίηση που υποκρύπτει σκοπιμότητες.
Κύκλοι προσκείμενοι στη γ.γ. Δημοσίων Εσόδων σχολίαζαν ότι δεν βλέπουν ουσιαστικό λόγο να εγκαταλείψει η κ. Σαββαΐδου το χαρτοφυλάκιο που της έχει ανατεθεί, εκφράζοντας ταυτόχρονα την έντονη δυσφορία της για την τροπή που έχει λάβει το ζήτημα.
Keywords
Αναζητήσεις
παραιτηθηκε η σαββάιδου χάνει την αποζημίωση
Τυχαία Θέματα