ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ: "ΜΕ ΜΠΛΕΚΟΥΝ ΣΤΗ SIEMENS ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ"

20:56 13/5/2011 - Πηγή: Fimotro
Απόπειρα κουκουλώματος του σκανδάλου Siemens θεωρεί ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης την εμπλοκή του ονόματός του στο πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής για την υπόθεση των «μαύρων ταμείων». "Οι εισαγγελείς προφανώς θα πουν για μένα και τον...Προκόπη Παυλόπουλο - γιατί για τους άλλους θα πουν πως τα αδικήματα είναι παραγεγραμμένα. Λοιπόν, έτσι θέλω: Να δει η κοινωνία πως το σκάνδαλο της Siemens είναι ο Παυλόπουλος και ο Μαρκογιαννάκης", είπε κατά τη
διάρκεια της συζήτηης του πορίσματος από την ολομέλεια της Βουλής και δήλωσε ότι θέλει να πάει στον φυσικό του δικαστή "για να ντρέπεστε να με κοιτάτε στα μάτια".
Σχετικά με τις κατηγορίες που τον αφορούν υποστήριξε ότι επί της ουσίας υποχρεώθηκε να παραλάβει το σύστημα C4I, καθώς "υπήρχε κίνδυνος να υποτιμηθεί η εικόνα της χώρας σε σχέση με την ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων", δεδομένου ότι ο συνολικός σχεδιασμός ασφάλειας, στηριζόταν σε αυτό το σύστημα. "Αν καταγγέλλαμε την σύμβαση, οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα ματαιώνονταν - και στο ικρίωμα που στήνετε, θα τρέχατε οι ίδιοι να με κατηγορήσετε", είπε. «Ήξερα κι εγώ να καταγγείλω την σύμβαση. Ήταν πάρα πολύ εύκολο σε μένα να εισηγηθώ την καταγγελία, αλλά σκεφτόμουν τι θα επακολουθούσε», πρόσθεσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα