''μανιφεστο'' χατζηδακη προς λαικιστες...

23:17 17/6/2014 - Πηγή: Fimotro
Κείμενο με πολιτικές αιχμές κατά όλων όσων αμφισβητούν την αποτελεσματικότητα του ιδίου και της ομάδας του αλλά και κατά όσων μελλοντικά θελήσουν...
να χτυπήσουν τις μεταρρυθμίσεις που συντελέστηκαν επί των ημερών του απέστειλε προχθές ο τέως υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κωστής Χατζηδάκης.

Πιο συγκεκριμένα, με επιστολή του στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ ο κ. Χατζηδάκης υπέβαλλε απολογισμό πεπραγμένων
σε μια προσπάθεια που σπάνια απαντάται στον ελληνικό πολιτικό πολιτισμό αλλά και με σαφή πολιτική αιχμή κατά όσων εσχάτως θυμήθηκαν πως διαφωνούσαν σε όλα (αν και τελικά τα ψήφιζαν).

Ειδικότερα, ο τέως υπουργός θέλει να στείλει εσωκομματικό μήνυμα πως "δεν θα ανεχθεί αποδόμηση του ιδίου και των στενών του συνεργατών" ενώ απαριθμεί τις σημαντικότερες παρεμβάσεις του μεταξύ των οποίων την 3η θέση στην απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ, την επανεκκίνηση των αυτοκινητοδρόμων, το Ελληνικό Επενδυτικό Ταμείο, την κυριακάτικη λειτουργία της αγοράς ή τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της χώρας κατά 28 θέσεις και τη μόνιμη λύση για τους πλειστηριασμούς α κατοικίας.

Πηγές προσκείμενες στον πρώην υπουργό μιλάνε για ένα «πολιτικό αναπτυξιακό μανιφέστο» και για μια «πλατφόρμα προόδου» που θα αποτελέσει τον οδικό χάρτη των περαιτέρω ενεργειών του κ. Χατζηδάκη.

«Ο Κωστής Χατζηδάκης δεν θα μείνει στην πολιτική απομόνωση καθώς εκφράζει δυνάμεις ενεργές που αγωνίστηκαν και θα συνεχίσουν να το κάνουν πάντα υπό το πρίσμα των αναγκών της πατρίδας» μας λένε οι ίδιοι άνθρωποι.

Διαβάστε εδώ την επιστολή
Keywords
Τυχαία Θέματα