''αν επικρατουσε η αποψη λοβερδου θα ξηλωνοταν το πουλοβερ''...

22:46 17/6/2014 - Πηγή: Fimotro
«Εάν επικρατούσε η άποψη του κ. Ανδρέα Λοβέρδου θα άρχιζε να ξηλώνεται το πουλόβερ» έλεγε κυβερνητική πηγή που συνοδεύει τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά στην Πορτογαλία εξηγώντας...
την επιμονή της κυβέρνησης να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για τις διαθεσιμότητες και τις απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων.

Το θέμα έκλεισε με συνάντηση του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά
με τον κ. Βαγγέλη Βενιζέλο την Κυριακή το απόγευμα.

Η ίδια πηγή εξηγούσε ότι δεν θα μπορούσε να αυξηθεί ο αριθμός των επαναπροσλήψεων διοικητικών υπαλλήλων που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα από 600 σε 880.

Μάλιστα με χιούμορ το κυβερνητικό στέλεχος σημείωνε ότι το Μέγαρο Μαξίμου περισσότερο το απασχολούσε να κλείσει το θέμα που άνοιξε ο νέος υπουργός Παιδείας χωρίς αλλαγή πολιτικής παρά το θέμα με την τήρηση των προαπαιτούμενων προκειμένου να απελευθερωθούν οι δόσεις του Μαϊου που έθεσε ο επικεφαλής του Euroworking Group. Ο κ. Σαμαράς δε μετά την συνάντηση με τον κ. Σόιμπλε δεν έδειξε να ανησυχεί ότι θα αναγκαστεί να αλλάξει τον προγραμματισμό του για την διόρθωση των κοινωνικών αδικιών.
Keywords
Τυχαία Θέματα