''κυνικη ομολογια οι δηλωσεις του μ.ταμηλου''...

«Έκθετη» χαρακτηρίζει την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωσή του με αφορμή δηλώσεις του βουλευτή της Ν.Δ. Μιχάλη Ταμήλου για τη Χρυσή Αυγή...

Σε δηλώσεις του συγκεκριμένα σε τηλεοπτικό σταθμό, ο κ. Ταμήλος ανέφερε πως «βόλευε τη Ν.Δ. και την κυβέρνηση όταν η Χρυσή Αυγή καθάριζε τους αλλοδαπούς από τις γειτονιές, χωρίς να
χρεώνονται το πολιτικό κόστος η αστυνομία και η ίδια η κυβέρνηση». Υποστήριξε ακόμη ότι και τον ΣΥΡΙΖΑ «τον βόλευε η κόντρα με τη Χρυσή Αυγή» γιατί, όπως είπε, «ξέρει ότι για να βγει πρώτο κόμμα πρέπει η Χ.Α. να έχει πάνω από 10-11%».
«Οι δηλώσεις του βουλευτή της Ν.Δ κ. Ταμήλου για το ότι η Χρυσή Αυγή έκανε τη βρώμικη δουλειά για τη ΝΔ, ‘καθαρίζοντας τις γειτονιές από τους αλλοδαπούς’ έτσι ώστε το κυβερνητικό κόμμα να μην χρεωθεί το ‘πολιτικό κόστος’ συνιστούν μια κυνική ομολογία από τα χείλη εκπροσώπου της κυβέρνησης, που εκθέτουν την ίδια, αλλά και προσωπικά τον πρωθυπουργό», σχολίασε η Κουμουνδούρου.
Κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση ότι «όσο και να θέλει να κρυφτεί η κυβέρνηση και να δείξει όψιμα αντιχρυσαυγίτικα αντανακλαστικά, οι ευθύνες της για το γιγάντωμα της ναζιστικής βίας είναι παραπάνω από προφανείς».
Πηγή : naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα