Κοζανη: αναβολη της εκδικασης της επιμελειας των παιδιων της ατυχης ανθης...

14:16 10/2/2016 - Πηγή: Fimotro
Για τις 16 Μαρτίου αναβλήθηκε, λόγω της αποχής των δικηγόρων από τα καθήκοντα τους, η εκδίκαση της επιμέλειας ...
των τριών παιδιών της 37χρονης Ανθής Λινάρδου, που το βράδυ της 9ης Ιανουαρίου σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια ο 40χρονος σύζυγός της, Τάσος Τσιουχάρας, στον Βελβεντό Κοζάνης.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του 40χρονου συζυγοκτόνου, Άδωνι Κολιούφα, ο οποίος μίλησε στο protothema.gr, «παρατάθηκε η ισχύς της προσωρινής διαταγής, η οποία προέβλεπε
ότι την επιμέλεια των παιδιών (ενός οκτάχρονου αγοριού και δύο δίδυμων εξάχρονων κοριτσιών) την έχει η οικογένεια της Ανθής. Η υπεράσπιση του κατηγορούμενου ψάχνει να βρει έναν τρόπο επικοινωνίας των παιδιών με τους παππούδες τους από την πλευρά της οικογένειας Τσιουχάρα».

Ο συζυγοκτόνος παραμένει έγκλειστος στη φυλακή Γρεβενών, ενώ με βάση τον δικηγόρο του έχει συνειδητοποιήσει την πράξη του και βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Το φρικιαστικό έγκλημα και το θέατρο που έπαιζε ο 40χρονος μέχρι και την τελευταία στιγμή, παριστάνοντας τον θλιμμένο και ζητώντας βοήθεια στις έρευνες, είχε σοκάρει το πανελλήνιο.

Χωρίς να χάσει χρόνο και συνειδητοποιώντας τι είχε κάνει, αμέσως μετά το φόνο, ο συζυγοκτόνος τύλιξε με μία κουβέρτα το πτώμα της Ανθής και το μετέφερε από την εσωτερική σκάλα του σπιτιού τους στο γκαράζ. Από εκεί με το αυτοκίνητό του κατευθύνθηκε, αποφεύγοντας τους κεντρικούς δρόμους, προς το χωράφι, όπου την έθαψε. Για να καλύψει, δε, τα ίχνη του λίγο πριν δηλώσει την εξαφάνισή της στην αστυνομία, όργωσε ένα μεγάλο τμήμα της έκτασης της καλλιεργήσιμης γης. Η κίνησή του αυτή σε συνδυασμό με τις αντιφάσεις στις οποίες έπεφτε διαρκώς ήταν τα στοιχεία που οδήγησαν τις Αρχές στην άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης.
Keywords
Τυχαία Θέματα