Κλεινει το τεο που ειχε... ξανακλεισει πριν απο 3 μηνεσ!

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ...
Λουκέτο μπαίνει στο Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας που είχε... ξαναμπει μετά από τις απαιτήσεις της Τρόικας πριν από τρεις μήνες! Έτσι στον «αέρα» βρίσκονται οι 120 εργαζόμενοι του ΤΕΟ, μετά την πρόταση του...
υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι με τη μέθοδο της ΕΡΤ, του «ξαφνικού θανάτου» δηλαδή, έρχεται λουκέτο σε μικρούς και μεσαίους
δημόσιους οργανισμούς.

Σύμφωνα με τα κείμενα των μνημονίων, μέσα στο 2014, πρέπει να γίνουν 11.000 απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων. Σύμφωνα με όσα είπε ανώτατο στέλεχος του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, μετά την πρωινή συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με τους κυρίους Πολ Τόμσεν, Ματίας Μορς και Κλάους Μαζούχ, οι μεγάλες κρατικές υπηρεσίες που θα αποφασιστεί να κλείσουν δεν θα εκκαθαριστούν με την μέθοδο του «ξαφνικού θανάτου».

Ωστόσο, όπως προκύπτει, η διαδικασία του «ξαφνικού θανάτου» που ακολουθήθηκε στην περίπτωση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης θα εφαρμοστεί σε μικρούς και μεσαίους κρατικούς οργανισμούς στους οποίους θα μπει λουκέτο προκειμένου να συμπληρωθεί ο αριθμός των 11.000 δημοσίων υπαλλήλων που πρέπει να σταματήσουν να μισθοδοτούνται από το κράτος το επόμενο έτος.

Όσον αφορά τους 120 εργαζομένους του ΤΕΟ, έχει, ήδη, γίνει η σχετική συνεννόηση ανάμεσα στα υπουργεία Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Μεταφορών.
Keywords
Τυχαία Θέματα