''καταστροφικο το σεναριο διπλου νομισματοσ''...

10:30 12/5/2015 - Πηγή: Fimotro
Εξηγήσεις για το σενάριο εφαρμογής διπλού νομίσματος ζητεί το ΠΑΣΟΚ από τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη,...
υποστηρίζοντας ότι η συγκεκριμένη ενέργεια «είναι επικίνδυνη και υπονομευτική για την πορεία της χώρας».

Ο κ. Γιάννης Κουτσούκος σε επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή σημειώνει πως: «Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιβεβαίωσε σήμερα δημοσίευμα ξένης εφημερίδας, ότι πραγματοποιήσατε συνάντηση στην Αθήνα,
τόσο εσείς όσο και ο κύριος πρωθυπουργός, με τον οικονομολόγο πρώην επικεφαλής της Deutsche Bank, κ. Τόμας Μάιερ, με τον οποίον συζητήθηκε το ενδεχόμενο υιοθέτησης «διπλού νομίσματος»» και προσθέτει «η παραπάνω ενέργεια αποτελεί επικίνδυνη και υπονομευτική για την πορεία της χώρας πράξη, πραγματοποιήθηκε δε εν μέσω της διαπραγμάτευσης, και κατά συνέπεια επιβεβαιώνει το γεγονός ότι η κυβέρνηση δεν λέει την αλήθεια στο λαό για τις πραγματικές προθέσεις της».

Υποστηρίζει δε πως η κυβέρνηση μετέρχεται επικοινωνιακών τεχνασμάτων, προκειμένου να συγκαλύψει τα αδιέξοδα στα οποία έχει οδηγήσει τη χώρα και ρωτά τον υπουργό «Ποιον πράγματι σκοπό εξυπηρέτησε η συγκεκριμένη συζήτηση με τον κ. Τόμας Μάιερ; Επιτρέπεται ο yπουργός Οικονομικών της χώρας, εν μέσω της υποτιθέμενης "σκληρής διαπραγμάτευσης", να συζητe;i σενάρια καταστροφικά και σε αντίθεση με αυτό που επισήμως διακηρύσσει η κυβέρνηση ότι αποτελεί στόχο της διαπραγμάτευσης;».
Keywords
Τυχαία Θέματα