Anakaλεσε την παραιτηση του ο φαρατζ...

10:00 12/5/2015 - Πηγή: Fimotro
ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ... ΘΑΡΡΟΣ!
Μπορεί να ηττήθηκε πανηγυρικά στις τελευταίες γενικές εκλογές της Μεγάλης Βρετανίας, όμως, ο Νάιτζελ Φάρατζ...
του Κόμματος Ανεξαρτησίας δεν πτοείται εύκολα.
Σύμφωνα με ανακοίνωσή του, λοιπόν, ανακάλεσε την παραίτησή του από την ηγεσία του αντιευρωπαϊκού και εθνικιστικού κόμματος, υποστηρίζοντας ότι δεν έγινε αποδεκτή από την εκτελεστική επιτροπή του UKIP.
«Η επιτροπή του UKIP απέρριψε την παραίτησή μου από την ηγεσία του κόμματος», ανέφερε σε ανάρτησή του
στο προσωπικό του προφίλ στο Twitter ο Φάρατζ.
Στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, μάλιστα, ανακοίνωση του κόμματος και του προέδρου Στιβ Κράουδερ, αναφέρεται πως ο «Φάρατζ ανακάλεσε την παραίτησή του από τη θέση του ηγέτη του UKIP».
Υπενθυμίζεται πως το κόμμα του Φάρατζ κέρδισε μόλις μία έδρα σε σύνολο 650, παρότι συγκέντρωσε ποσοστό της τάξης του 12,6%.
«Όπως υποσχέθηκε ο Νάιτζελ Φάρατζ υπέβαλε την παραίτησή του από την ηγεσία του UKIP στην εκτελεστική επιτροπή του κόμματος. Η προσφορά απορρίφθηκε ομόφωνα από τα μέλη της επιτροπής που είχαν στοιχεία ότι τα μέλη των ήθελαν να φύγει ο Νάιτζελ. Η επιτροπή κατέληξε πως η καμπάνια του UKIP για τις γενικές εκλογές είχε μεγάλη επιτυχία. Τρέξαμε μία θετική καμπάνια και παρά τις αρνητικές επιθέσεις και την στροφή της τελευταίας στιγμής προς τους Συντηρητικούς από φόβο για το Εθνικό Κόμμα Σκωτίας, υπό αυτές τις συνθήκες, 4 εκατ. ψήφοι ήταν σπουδαία επιτυχία. Σε αυτή τη βάση ο κ. Φάρατζ απέσυρε την παραίτησή του και θα παραμείνει ηγέτης του UKIP», αναφέρει η ανακοίνωση του Κράουδερ.
Keywords
Τυχαία Θέματα