''κατα βαθος μας αγαπατε και μας θαυμαζετε''...

21:30 9/5/2014 - Πηγή: Fimotro
«Μόνο ως ανέκδοτο μπορούμε να εκλάβουμε όσα είπε ο κ. Τσίπρας» ανέφερε ο κ. Γιάννης Στουρνάρας στην Βουλή απαντώντας στον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης...
ο οποίος νωρίτερα κατηγόρησε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ως εκπροσώπους του
παλιού και τον ΣΥΡΙΖΑ ως την «νέα Ελλάδα».

«Από τα πιο παράδοξα που έχει πει ο κ. Τσίπρας είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί την Νέα Ελλάδα. Ποια Ελλάδα κ. Τσίπρα; Αυτή με τις κρεμάλες που επικαλείται ο βουλευτής σας, τα ειδικά δικαστήρια και από κάτω τον Φωτόπουλο να χειροκροτεί» είπε ο κ. Στουρνάρας και κορύφωσε την κριτική του: «Νέα Ελλάδα είναι η απειλή χρεοκοπίας και ο διωγμός επενδυτών; Νέα Ελλάδα είναι οι εμμονές της κυρίας Κωνσταντοπούλου… Κατά βάθος νομίζω μας αγαπάτε και μας θαυμάζετε αλλά από το βήμα της Βουλής πρέπει κάτι να πείτε».

Πέραν αυτών υποστήριξε ότι «Η χώρα θέτει τέρμα στην μεταφορά βαρών στις επόμενες γενεές» και πως το νέο αναπτυξιακό πρότυπο που θα παρουσιάσει η κυβέρνηση το επόμενο διάστημα θα επιταχύνει την αναπτυξιακή πορεία. Εξήγησε ότι με τον νέο σχεδιασμό θα μεταφερθούν πόροι προς αποδοτικούς παραγωγικούς κλάδους όπως οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και οι ιχθυοκαλλιέργειες με τρόπο που θα παραχθούν πολλαπλασιαστικά αποτελέσματα. «Το μεγάλο ζητούμενο είναι που θέλεις να φτάσεις» είπε ο υπουργός και εξήγησε «η κυβέρνηση κλήθηκε να διαχειριστεί κρίση δεκαετιών και δεν χάθηκε στην διαχείριση. Το νέο αναπτυξιακό πρότυπο θα είναι πυξίδα για το μέλλον».

Μένει το τελευταίο στοίχημα για να «διαψευστούν πανηγυρικά οι ιερεμιάδες της αντιπολίτευσης» και σημείωσε ότι το μεγάλο στοίχημα είναι «η οριστική διευθέτηση της βιωσιμότητας του χρέους» για το οποίο όπως είπε «θα γίνει αμέσως μετά τεστ κόπωσης των τραπεζών τον ερχόμενο Οκτώβριο. Κοντός ψαλμός αλληλούια».

Πηγή :
Keywords
Τυχαία Θέματα