''kataστροφικα τα διλημματα βενιζελου για τον τοπο''...

21:30 9/5/2014 - Πηγή: Fimotro
Επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κ. Φώτης Κουβέλης σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1...
Ο κ. Κουβέλης είπε πως οι δηλώσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου μοιάζουν με «εκκρεμές που μετακινείται διαρκώς» και πρόσθεσε πως τον
διακατέχει έλλειψη σοβαρότητας. Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ σημείωσε πως τα διλήμματα που θέτει η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ είναι καταστροφικά για την ηρεμία του τόπου.

Σε σχέση με τον αν ο ίδιος θα επανερχόταν στην κυβέρνηση, ο κ. Κουβέλης υπογράμμισε πως Ο κ. Κουβέλης δεν έχουν εκλείψει οι λόγοι για τους οποίους αποχώρησε από την κι αυτό γιατί οι συντηρητικές επιλογές συνεχίζονται.

Παράλληλα, απέκλεισε συνεργασία και με τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι η «πολιτική σκίζω τα μνημόνια», η «άκρατη υποσχεσιολογία» και η άρνηση της μεταρρύθμισης, δεν αφήνουν περιθώρια.

Ο κ. Κουβέλης ανέφερε ότι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο εθνικών εκλογών με αιχμή τις νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων που προβλέπονται -όπως είπε- στο μεσοπρόθεσμο.

Τέλος χαρακτήρισε εικονική πραγματικότητα το «success Story» του Αντώνη Σαμαρά, υπογραμμίζοντας πως πρέπει να αλλάξει το πλαίσιο της ακολουθούμενης πολιτικής.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα