Καραγκουνης : "to mono που χρειαζεται ο α. τσιπρας, ειναι ενα δικο του νομισμα, μια κεντρικη τραπεζα και τμηματα των ενοπλων δυναμεων στους δρομουσ!

22:55 15/9/2014 - Πηγή: Fimotro
ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ
Το μόνο που χρειάζεται ο κ. Τσίπρας για να κάνει την Ελλάδα «την Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων», είναι «ένα δικό του νόμισμα μια κεντρική τράπεζα που να...
τυπώνει ασταμάτητα και ορισμένα τμήματα των ενόπλων δυνάμεων στους δρόμους», αναφέρει
χαρακτηριστικά σε δήλωση του στο crashonline.gr ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ.
«Όσοι ρωτούν τον κύριο Τσίπρα πού θα βρει τα λεφτά για να κάνει την Ελλάδα την Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων τον αδικούν. Μπορεί να τα βρει παρά πολύ εύκολα», σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Καραγκούνης. «Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα δικό του νόμισμα μια κεντρική τράπεζα που να τυπώνει ασταμάτητα και ορισμένα τμήματα των ενόπλων δυνάμεων στους δρόμους», σχολιάζει με σκωπτικό τρόπο ο βουλευτής της ΝΔ, προσθέτοντας «αν σκεφτεί κανείς ότι είναι ο ίδιος που συζητά την έξοδο από το ΝΑΤΟ και συνυπογράφει κάθε ιδεολόγημα υπονόμευσης του Δυτικού κόσμου μπορεί να αντιληφθεί ότι ο κος Τσίπρας έχει μια πολύ ολοκληρωμένη ιδέα για το πού θέλει να πάει την Ελλάδα. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι η ιδέα του είναι εφιαλτική».
Keywords
Τυχαία Θέματα