Πανω απο 19-20 δις ευρω κοστιζουν οι εξαγγελιες του.... αλεξη τσιπρα στην.... δεθ !

22:55 15/9/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Νίκος Κούτρικας
Οικονομικός συντάκτης ΕΣΗΕΑΑγαπητό Fimotro,Μπορεί ο κ. Τσίπρας να μοίρασε του κόσμου τα χρήματα χθες τονίζουν κύκλοι της αγοράς αλλά δεν μας είπε που θα βρει τα χρήματα ρωτούν με απορία έντονη. Είναι αλήθεια λέμε εμείς ότι όπως... υπολογίσαμε και διασταυρώσαμε σχετικά θα χρειαστούν περίπου 19-20 δις ευρώ για να γίνουν οι εξαγγελίες πράξη του κ. Αλέξη Τσίπρα!
Δεδομένου λοιπόν ότι τα χρήματα δεν υπάρχουν δημοσιονομικά
τέτοιες εξαγγελίες μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομαλή χρηματοδότηση της χώρας....
Πάρα ταύτα υπό το βάρος αυτό θα κινηθεί η επόμενη ημέρα της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου αφού τον Οκτώβριο θα μπει το θέμα της βιωσιμότητας του Ελληνικού χρέους....
Τώρα για την μη μετάδοση της ομιλίας του κ.Τσίπρα στην ΔΕΘ απο την ΝΕΡΙΤ ας βγάλουν κάποιοι από το μυαλό τους την παρέμβαση της κ.Σοφίας Βούλτεψη και ας κοιτάξουν εκεί στο.... ΠΑΣΟΚ πλευρά με τις συνεννοήσεις που έκαναν....στελέχη της ΝΕΡΙΤ. Πάντως εγώ αν ήμουν Συριζα θα τα ζητούσα όλα εγγράφως και όχι προφορικά κ.Σκουρλέτη έτσι για να είμαστε σίγουροι ας μην μπλέκουμε το Μαξίμου.
Α,όσο για τις παραιτήσεις των κκ.Μακρυδημήτρη-Μορώνη καλό θα είναι να μας που από πού δέχθηκαν παρεμβάσεις και ποιος είπε όχι στην μετάδοση Τσίπρα απο την ΝΕΡΙΤ ήταν η ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ ;
Έμαθα πάντως ότι στην ΝΕΡΙΤ γνωστός αθλητικός συντάκτης που δεν έκανε τελικά συμφωνία με την ΝΕΡΙΤ ζήτησε 1400 ευρώ για κάθε μετάδοση!
Αυτά.
Keywords
Τυχαία Θέματα