Και την ληστεια εξεταζουν τωρα στην ελας σχετικα με τη δολοφονια της αγραφιωτου

10:33 27/5/2016 - Πηγή: Fimotro
ΕΙΧΕ ΛΑΒΕΙ ΕΝΑ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟ ΕΦΑΠΑΞ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΣ
Την άκρη του μίτου της Αριάδνης για την υπόθεση της εξαφάνισης και της δολοφονίας της Ελευθερίας Αγραφιώτου φαίνεται πως αρχίσουν να βρίσκουν οι αστυνομικοί. Η Αγραφιώτου ήταν καθηγήτρια...
Γαλλικών και για χρόνια διευθύντρια της Διεύθυνσης Εσωτερικού Ελέγχου της Αγροτικής Ασφαλιστικής, ένα πόστο για το οποίο πραγματοποιούσε συχνά ταξίδια σε όλη την Ελλάδα
τα προηγούμενα χρόνια
Ήταν ένας άνθρωπος με μεγάλη αγάπη στον πολιτισμό και τη γαλλική γλώσσα. Μάλιστα στο αυτοκίνητό της είχαν βρεθεί γαλλικά περιοδικά.
Όλα ξεκινήσαν όταν στις 21 Απριλίου η Ελευθερία Αγραφιώτου εξαφανίστηκε από το σπίτι της στο Νέο Ηράκλειο.
Η γυναίκα έφυγε με το αμάξι της από το σπίτι της στην οδό Μικροπούλου, όπου ζούσε με την ηλικιωμένη μητέρα της προκειμένου να κάνει τα ψώνια της ημέρας, ενώ στο διαμέρισμα βρισκόταν η Γεωργιανή οικιακή βοηθός που τη βοηθούσε στη φροντίδα της γερόντισσας, η οποία ξεψύχησε πριν από λίγες ημέρες.
Σημειώνεται ότι πριν από λίγους μήνες η γυναίκα είχε βγει στη σύνταξη και μάλιστα πριν από λίγο καιρό είχε λάβει ένα αρκετά μεγάλο ποσό ως εφάπαξ, γεγονός που είχε στρέψει τις έρευνες της αστυνομίας σε οργανωμένη εγκληματική ενέργεια.
Ωστόσο, τώρα δεν αποκλείται και η εγκληματική ενέργεια με σεξουαλικά κίνητρα, με την υπόθεση να υπάρχει περίπτωση να συνδέεται με τον ''Δράκο'' του Αμαρουσίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα