Και ο δημητρης γιατρας μαζι με τον κονσουλα

22:13 12/4/2014 - Πηγή: Fimotro
Ολοένα και εδραιώνεται η πεποίθηση στο Βύρωνα ότι, ο Παναγιώτης Κόνσουλας με την ανεξάρτητη Παράταξη του «ΒΥΡΩΝΑΣ Καθαρή Επιλογή» έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες να κερδίσει τις αυτοδιοικητικές εκλογές . Πέρα από την...

πετυχημένη εκδήλωση των εγκαινίων του Εκλογικού του Κέντρου το βράδυ της Παρασκευής, η συμπαράταξη μαζί του και του επικεφαλής της Παράταξης «Βύρωνας η ζωή μας» Δημήτρη Γιατρά, δημιουργεί νέα δεδομένα.
Προσδίδει νέα
δυναμική στον Παναγιώτη Κόνσουλα και διαμορφώνει περισσότερο ξεκάθαρα το τοπίο, σχεδόν ένα μήνα από τις εκλογές.
Αυτό άλλωστε φάνηκε και από την υποδοχή που επεφύλαξε ο κόσμος στη μεγάλη συγκέντρωση των εγκαινίων του Εκλογικού Κέντρου, όταν ο Παναγιώτης Κόνσουλας υποδέχθηκε στο βήμα τον Δημήτρη Γιατρά.
«Καλώς ήλθες Δημήτρη» είπε ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Βύρωνα στον Δημήτρη Γιατρά, που πλέον θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την Παράταξη Κόνσουλα «Βύρωνας Καθαρή Επιλογή» και το κοινό με το ζεστό του χειροκρότημα επικρότησε την συμπαράταξη δυνάμεων για να γυρίσει οριστικά σελίδα ο Δήμος.
Η ικανότητα του Παναγιώτη Κόνσουλα, στο μικρό αυτό χρονικό διάστημα που έχει ξεδιπλώσει την προεκλογική στρατηγική του, να πείθει δηλαδή ότι εννοεί στην πράξη το τρίπτυχο Συμμετοχή, Ενότητα, Συνεργασία, πέρα από κομματικούς φραγμούς, είναι που δημιουργεί απόλυτα ευνοϊκές προϋποθέσεις για την εκλογική μάχη του
Keywords
Τυχαία Θέματα