Ποιοι περιλαμβανονται στο ευρωψηφοδελτιο της νδ...

22:13 12/4/2014 - Πηγή: Fimotro
...ΕΝΑΣ ΚΙ ΕΝΑΣ...
Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να «κλειδώσει» η σύνθεση του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί την Μεγάλη Τρίτη...
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός ασχολήθηκε προσωπικά με το ευρωψηφοδέλτιο, το οποίο αναμένεται να περιλαμβάνει σημαντικά πρόσωπα της δημόσιας ζωής από τον χώρο της κεντροδεξιάς και όχι μόνο «βαριά ονόματα» της πολιτικής.

Σύμφωνα με την «Καθημερινή», στη λίστα για την εκλογική μάχη θα είναι ο γνωστός καθηγητής Ιατρικής Χρ. Στεφανάδης, ο μουσικοσυνθέτης Στ. Ξαρχάκος (ευρωβουλευτής και την περίοδο 2000-2004),
ο πρώην αρχηγός της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου με θητεία και στην προεδρία του ΠΑΟΚ, Θ. Ζαγοράκης, αλλά και η διευθύντρια της Υπηρεσίας Διπλωματικού και Ιστορικού Αρχείου του υπ. Εξωτερικών, Φωτεινή Τομαή.

Ακόμη, στο ψηφοδέλτιο, θα συμπεριληφθούν οι νυν βουλευτές κκ. Εμμ. Κεφαλογιάννης και Κ. Μουσουρούλης που θα παραιτηθούν από τη Βουλή, η Νίκη Τζαβέλλα που είχε εκλεγεί το 2009 με το ΛΑΟΣ, η νυν ευρωβουλευτής της ΝΔ Ρόδη Κράτσα που διεκδικεί τέταρτη θητεία και η Ελίζα Βόζενμπεργκ, πρώην βουλευτής Α' Αθηνών.

Επίσης, το σταυρό θα διεκδικήσουν ο δημοσιογράφος και εκδότης Γ. Κύρτσος, η δημοσιογράφος Μαρία Σπυράκη, ο αθλητικόγράφος και πρώην ευρωβουλευτής Μ. Μαυρομάττης και η πρώην βουλευτής Αχαϊας Νατάσα Ράγιου, ενώ στη λίστα θα περιλαμβάνονται και ο πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου Γρ. Ζαφειρόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Β. Κορκίδης, ο πρόεδρος της νεολαίας του ΕΛΚ Ι. Σμυρλής, και ο Δημ. Δαβέττας.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα