Ικανοποιηση της χαλυβουργικης για την αποφαση της επιτροπης ανταγωνισμου

15:14 20/4/2016 - Πηγή: Fimotro
Η εταιρεία Χαλυβουργική με ανακοίνωσή της εκφράζει την ικανοποίησή της για την καταληκτική απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού σχετικά με τις καταγγελίες περί συμμετοχής της σε σύστημα ανταλλαγής...
εμπιστευτικών πληροφοριών που αφορούσαν στοιχεία παραγωγής και εξαγωγών και στοιχεία που αφορούσαν τις εισαγωγές, μέσω της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας Ένωση Χαλυβουργιών Ελλάδος (ΕΝΧΕ). Όπως επισημαίνει η εταιρεία, η απόφαση της Επιτροπής
Ανταγωνισμού θέτει τέλος σε αβάσιμα μεμονωμένα δημοσιεύματα και κακόβουλες επιθέσεις σε βάρος της εταιρείας και προσθέτει πως η διαμόρφωση της τιμολογιακής πολιτικής της Χαλυβουργικής στην αγορά υπήρξε πάντοτε αυτόνομη, σύμφωνη με τους κανόνες της αγοράς και το δίκαιο του ελεύθερου ανταγωνισμού.

Η ανακοίνωση της Χαλυβουργικής

«Η ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ έλαβε γνώση με ικανοποίηση για τη δημοσιευθείσα απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού, η οποία εκδόθηκε κατόπιν μακράς και σε βάθος διερεύνησης εκ μέρους των αρμοδίων Υπηρεσιών και της Ολομέλειας της Επιτροπής, όσον αφορά στην αγορά παραγωγής και εμπορίας προϊόντων χάλυβα, στο πλαίσιο τόσο αυτεπάγγελτου ελέγχου, όσο και υποβληθεισών καταγγελιών.

Η καταληκτική δίκαιη απόφαση της Ολομέλειας της Επιτροπής, με την εμπεριστατωμένη τεκμηρίωσή της, κατόπιν αναλυτικής συνεκτίμησης ογκώδους αποδεικτικού υλικού, επιβεβαιώνει ότι η διαμόρφωση της τιμολογιακής πολιτικής της ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗΣ στην αγορά υπήρξε πάντοτε αυτόνομη, σύμφωνη με τους κανόνες της αγοράς και το δίκαιο του ελεύθερου ανταγωνισμού. Η απόφαση αυτή θέτει τέλος σε αβάσιμα μεμονωμένα δημοσιεύματα και κακόβουλες επιθέσεις σε βάρος της εταιρίας. Με διακριτή δημόσια ανακοίνωση η ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ θα ενημερώσει άμεσα, πλήρως και προσηκόντως την αγορά και τους συναλλασσομένους με την εταιρία, προς ευαισθητοποίηση όλων των συμμετεχόντων για την πανηγυρική διασφάλιση και επιβεβαίωση των συνθηκών υγιούς ανταγωνισμού στον κλάδο, σχετικά με τις συγκεκριμένες Δεσμεύσεις που πρότεινε και έγιναν αποδεκτές από την Επιτροπή Ανταγωνισμού, όσον αφορά κατά τα λοιπά τη σχέση της με την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία "Ένωση Χαλυβουργιών Ελλάδος».
Keywords
Τυχαία Θέματα