Ηγετες και ανδρεικελα!

12:43 24/6/2016 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Μπάμπης Νικόπουλος
Αγαπητό Fimotro,
θέλω μόνο να τονίσω μία, αλλά πολύ σημαντική πιστεύω, λεπτομέρεια του χθεσινού δημοψηφίσματος. Τη στιγμή που το Bremain μετά το φόνο της βουλευτού έδειχνε να παίρνει κεφάλι έναντι του Brexit, συνέβη κάτι αριστουργηματικό. Η Βασίλισσα της Αγγλίας έκανε...
την παρέμβαση του αιώνα! Κάτι τη διάρκεια γεύματος που μάλλον έγινε για το σκοπό αυτό, η Βασίλισσα ρώτησε τους συνδαιτυμόνες της να της πουν τρεις καλούς λόγους για να
μείνει η Βρετανία στην Ε.Ε. Φυσικά επέτρεψε μετά να διαρρεύσει αυτή η ερώτηση-παρέμβασή της.
Αυτός ήταν και ο καταλύτης για την τελική νίκη του Brexit! Όλος ο πλανήτης είδε τι σημαίνει Ηγέτης ενός λαού! Είναι αυτός που εμπνέει τo λαό του, που αγαπά το λαό του, που δεν τον προδίδει ποτέ, αυτός που μπορεί να αλλάξει την ροή των γεγονότων στη χώρα του! Η Βασίλισσα έδειξε Brexit κι έγινε!
Θα θυμάστε φυσικά, ότι κάτι ανάλογο επιχείρησε να κάνει στο δικό μας δημοψήφισμα πέρσι, κάποιος που τον παρουσιάζουν οι δικοί του (και πιθανότατα να το νομίζει κι αυτός) σαν Ηγέτη. Μιλάω για τον Κώστα Καραμανλή, το Βούδα της Ραφήνας, ο οποίος παραμονή του δημοψηφίσματος βγήκε να υποστηρίξει το ΄΄ΝΑΙ΄΄, μ' αποτέλεσμα να εκτοξεύσει τη διαφορά στις 25 μονάδες υπέρ του ΄΄ΟΧΙ΄΄.
Στους πραγματικούς Ηγέτες οι λαοί παρέχουν ισόβιο σεβασμό και ισόβια προνόμια! Στα ανδρείκελα παρέχουν ισόβια χλεύη! Οι Ηγέτες όπως η Βασίλισσα της Αγγλίας δείχνουν το δρόμο, τα ανδρείκελα όπως ο Βούδας της Ραφήνας δείχνουν τα αδιέξοδα!
Ευχαριστώ
Keywords
Τυχαία Θέματα