''η συνεννοηση δεν ειναι θεμα δημοσιων σχεσεων''...

Ξεκάθαρες αποστάσεις από την πρόταση που διατύπωσε τη Δευτέρα ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης για συνάντηση Σαμαρά-Τσίπρα ...
πήρε μια ημέρα μετά ο επικεφαλής της αριστερής πτέρυγας του κόμματος Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Η συνεννόηση δεν είναι θέμα διαθέσεων ή δημόσιων σχέσεων, οι διαφωνίες μας είναι άκρως πολιτικές» ήταν το σχόλιο του κ. Λαφαζάνη στα όσα υποστήριξε ο κ. Παπαδημούλης υπενθυμίζοντας ότι μετά τη Μεταπολίτευση
οι πολιτικοί αρχηγοί των δύο μεγαλύτερων κομμάτων συναντιόντουσαν παρά την βαριά φρασεολογία που χρησιμοποιούσε ο ένας για τον άλλο.

Μιλώντας για την Τρόικα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύθηκε ότι «με ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση η τρόικα δεν θα ξαναέλθει στην Ελλάδα, είναι οριστικό, είναι απόφασή μας, τα μνημόνια θα καταργηθούν» προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση του κόμματός του θα διαπραγματευτεί τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους».

Ειδικά για τους εκπροσώπους της Τρόικας τους χαρακτήρισε «υπαλληλίσκους» αναφέροντας χαρακτηριστικά μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ: «Είναι υπαλληλίσκοι των υπαλληλίσκων ενός πολικού διευθυντηρίου που κάθεται στην άκρη και παίζει όπως η γάτα με το ποντίκι την κυβέρνηση».
Keywords
Τυχαία Θέματα