Η real news aythς της κυριακης...

22:29 6/6/2015 - Πηγή: Fimotro
ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ
Με τίτλο: "Βρόμικα παιχνίδια σε βάρος της Ελλάδας" κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αποκαλύπτει το ύπουλο σχέδιο των δανειστών. Όπως αναφέρει η εφημερίδα οι...
δανειστές: ""Xτυπούν" τουρισμό, φαρμακοβιομηχανία και μεταποιητικές επιχειρήσεις με τις αυξήσεις-σοκ που προτείνουν στον ΦΠΑ, ευνοώντας τους ξένους ανταγωνιστές". Και συνεχίζει η Realnews: "Zητούν "ξεπούλημα" των κρατικών "φιλέτων"
και διατήρηση της εξοντωτικής φορολογίας στα ακίνητα που απαξιώνει την ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων. Επιμένουν στη συνταγή της σκληρής λιτότητας με μέτρα ύψους 4,8 δισ. ευρώ μέχρι το τέλος του 2016 και κωλυσιεργούν για τη μείωση του χρέους που θα απελευθέρωνε πόρους για αναπτυξιακές πολιτικές".

Στο ίδιο μήκος κύματος η εφημερίδα δημοσιεύει ρεπορτάζ με τίτλο: "Οι ισχυροί "μαγειρεύουν" τη συμφωνία". Παρέμβαση Ομπάμα για την Ελλάδα στη Σύνοδο του G7 στη Γερμανία".

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: "Φρένο στους φόρους! Γκάζι στην ανάπτυξη", στο οποίο τονίζει ότι πρέπει να πούμε: "όχι στις "εύκολες" λύσεις". Ο Ν. Χατζηνικολάου αναφέρει χαρακτηριστικά: "Ο μόνος δρόμος για να ανακτήσει η χώρα τη χαμένη της ανεξαρτησία και για να αποκαταστήσει την πληγωμένη της αξιοπρέπεια είναι ο δύσκολος δρόμος της ενότητας και της ανάπτυξης. Όχι ο εύκολος των αλλεπάλληλων φόρων. Ας αρθούμε, λοιπόν, επιτέλους όλοι στο ύψος των περιστάσεων!".

Ακόμη...
Από τη μαύρη πενταετία 2010-2015 περνάμε σε μια πολύ σκληρή ανάκαμψη, στο τέλος όμως της οποίας όλα θα έχουν αλλάξει, προς το καλύτερο, γράφει στο σημερινό .άρθρο του ο Χρήστος Πασαλάρης. Με τον Αλέξη Τσίπρα να κερδίζει ίσως και δεύτερη τετραετία, αν δεν πέσει θύμα της διχόνοιας. Με τον Προκόπη Παυλόπουλο για δεύτερη φορά Πρόεδρο της Δημοκρατίας αν καταφέρει να ενώσει την πολιτική ηγεσία .Και με την Ελλάδα να είναι το διαμάντι της Ευρώπης τον Μάρτιο του 2021 στα 200 χρόνια της ανεξαρτησίας της. Η αναμενόμενη συμφωνία με τους θεσμούς ,ευλογημένη από τους πανίσχυρους ηγέτες του “G-7” που συνέρχονται σήμερα στη Βαυαρία υπό τον Ομπάμα και τη Μέρκελ, ανοίγει το δρόμο για μια ευτυχισμένη Ελλάδα

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

- Κώστας Καραμανλής: "Ο Γ. Παπανδρέου είχε περιθώρια για καλύτερη διαπραγμάτευση". Τι είπε ο πρώην πρωθυπουργός για τη σημερινή διαπραγμάτευση σε δείπνο με βουλευτές και στελέχη της ΝΔ.
- Αλέξης Τσίπρας-Ζαν Κλοντ Γιούνκερ: Από τα αστεία και τις αγκαλιές, στα παράπονα και τις μπηχτές!
- Άνοιγμα Σαμαρά σε "αντάρτες" βουλευτές της ΝΔ. Πως προσέγγισε τους Σαλμά και Τζαβάρα.
- "Εσένα θέλουν να χτυπήσουν Πρόεδρε". Το τηλεφώνημα της Έλενας Παναρίτη στον Πρωθυπουργό λίγο πριν από την παραίτησή της από το ΔΝΤ.
- Νίκος Βούτσης: "Εάν υπάρξει προσφυγή στις κάλπες, οι εκλογές θα γίνουν με τον ίδιο πρωθυπουργό και την ίδια κυβέρνηση".
- Οι Τζιχαντιστές απειλούν και τα Βαλκάνια.

Και στην "Πράβδα" του Στάθη:

"Στην Ευρώπη νυχτώνει, όχι όμως με τον γλυκύ τρόπο που περιέγραφε το παλιό εκείνο λαϊκό τραγούδι, όταν έλεγε "στον Πειραιά συννέφιασε και στην Αθήνα βρέχει", αλλά με την αγριάδα των μεγαφώνων όταν, σε άλλες εποχές, ούρλιαζαν τις υπαγορεύσεις και τις απαγορεύσεις της ημέρας. Η Ευρώπη επανασχεδιάζεται και επανασχεδιάζεται από τις σκιές ενός μαύρου παρελθόντος..."

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

- Απρόσμενος χωρισμός. Τίτλοι τέλους για Δ. Αλεξάνδρου-Ε. Καζαντζόγλου. Ο γοητευτικός παρουσιαστής και το εντυπωσιακό μοντέλο αποφάσισαν ξαφνικά να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.
- Περιμένουν τον πελαργό! Ο φακός της "R" απαθανάτισε στην παραλία την τραγουδίστρια Ζέτα Θεοδωροπούλου και τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ταχτσίδη να λάμπουν από χαρά που θα γίνουν γονείς σε τέσσερις μήνες.
- "Απόδραση" για Hot Yoga. Η Ευγενία Μανωλίδου και ο Αδωνις Γεωργιάδης ξέκλεψαν λίγο χρόνο από το βαρυφορτωμένο πρόγραμμά τους και χάρηκαν τις ομορφιές της Δήλου και της Μυκόνου.
- Ηλιάδη-Γκέντσογλου: Σχέδια για γάμο και βαφτίσια κάνει το ζευγάρι.
- Παιχνίδια στον ήλιο. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Χριστίνα Κοντοβά απόλαυσαν τον έρωτά τους στο Καλό Λιβάδι της Μυκόνου.
- Θάνος Πετρέλης: "Περιμένουμε με χαρά το τρίτο μας παιδί".
- Καριοφυλλιά Καραμπέτη: "Με παρηγορούν η τέχνη και ο έρωτας".
Keywords
real news, real, news, news, real, ευγενία μανωλίδου, πρωτοσελιδα, ελλαδα, ΦΠΑ, τσιπρας, μερκελ, παπανδρεου, σαμαρας, ΔΝΤ, εκλογες, πειραιας, αθηνα, yoga, αδωνις, βαφτίσια, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εφημεριδα δημοκρατια, τελος ακινητης περιουσιας, παναριτη ελενα, κυβερνηση εθνικης ενοτητας, τελος ακινητων, αδωνις γεωργιαδης, Καλή Χρονιά, εκλογες 2012, ηλιαδης, ομπαμα, σχεδιο αθηνα, εκλογες 2015, κωστας καραμανλης, αλέξης τσίπρας, βουλευτες, ζετα θεοδωροπουλου, ακινητα, γκαζι, ηγεσια, παιχνιδια, προγραμμα, πρωτοσελιδα, σημερινη, υψος, αδωνις, αρθρο, αξιοπρεπεια, αστεια, βαυαρια, βαλκανια, γοητευτικος, γονεις, δρομος, ευγενια, ευρω, ειπε, εποχες, ευγενία μανωλίδου, ευρωπη, εφημεριδα, τεχνη, ζετα, ιδια, ιδιο, μηκος, μηκος κυματος, μηνες, μειωση, μπορειτε, συνταγη, σοκ, σχεδια, σχεδιο, τραγουδιστρια, φορα, χατζηνικολαου, χρηστος, χριστινα, χαρα, αγκαλιες, βαφτίσια, φακος, ηγετες, χωρα, η εφημεριδα, ηλιαδη, yoga, κωστας, κυριακη, πετρελης, θανος πετρελης, θανος, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα