E. benizeλος : o κ. τσιπρας να ζητησει συγνωμη απο το λαο για τα ψεματα και την παραπλανηση...

21:30 6/6/2015 - Πηγή: Fimotro
...ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΘΡΑΣΟΣ!!! - ΝΑ ΜΗ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ, 'Η ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ,...
ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΧΡΕΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΕ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ PROTON BANK ΤΟΥ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ...
Σκληρή επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα
για τους χειρισμούς του στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές έκανε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στο πλαίσιο της ομιλίας του στο 10ο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Βενιζέλος επισήμανε ότι είναι «πολύ κακός οιωνός οι φαντασιώσεις της λεβεντιάς που μας έκανε να ζητάμε από το ΔΝΤ εφαρμογή του μοντέλου Ζάμπιας για ενοποίηση των δόσεων του Ιουνίου», κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για «επίδειξη ψευτολεβεντιάς για εσωτερική κατανάλωση» και συμπλήρωσε ότι «οι Κάννες του κ. Τσίπρα έχουν γίνει με πιο απλές συνοπτικές διαδικασίες». Παραλληλίζοντας τη σύνοδο των Καννών του 2011 όπου οι Ευρωπαίοι εταίροι επέπληξαν τον τότε πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου για την πρόθεσή του να κάνει δημοψήφισμα με τις πρόσφατες αναφορές των ηγετικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ περί της πιθανότητας διεξαγωγής δημοψηφίσματος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι οι εταίροι είπαν στον κ. Τσίπρα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να κάνει δημοψήφισμα αλλά του διεμήνυσαν ότι το πραγματικό ερώτημα θα είναι ευρώ ή δραχμή.

«Να ζητήσει ο κ. Τσίπρας συγγνώμη από τον λαό για τα ψέματα, τις ψευδαισθήσεις και την παραπλάνηση» συνέχισε ο κ. Βενιζέλος και κάλεσε τον πρωθυπουργό να καταλάβει ότι η ρήξη αντιβαίνει στην βασική επιλογή της ελληνικής κοινωνίας να παραμείνει η χώρα εντός ευρώ.

«Τώρα η ρήξη δεν είναι ρητορική άσκηση της αντιπολίτευσης αλλά επώδυνη ιστορική ευθύνη της κυβέρνησης» επισήμανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέροντας ότι η όποια συμφωνία επιτευχθεί με τους πιστωτές δεν θα είναι απλός συμβιβασμός αλλά παραδοχή μιας πολιτικής απάτης.

Χαρακτηρίζοντας την κυβέρνηση αντιμεταρρυθμιστική, ο κ. Βενιζέλος υποστήριξε ότι οι πολίτες δεν συγχώρησαν τίποτα στο ΠΑΣΟΚ επειδή περίμεναν πολλά από το κόμμα του. «Συγχωρούν στον ΣΥΡΙΖΑ και στον κ. Καμμένο τα πάντα επειδή δεν έχουν προσφέρει τίποτα και επειδή δεν περίμεναν τίποτα περισσότερο» εκτίμησε ο κ. Βενιζέλος καταχειροκροτούμενος από τους συνέδρους που βρίσκονται στο γήπεδο του Πανελληνίου όπου διεξάγονται οι εργασίες του 10ου συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ.
Ο κ. Βενιζέλος σημείωσε ότι η κυβέρνηση διοχετεύει καθημερινά επικοινωνιακές φούσκες. «Νομίζει ότι κερδίζει χρόνο αλλά χάνει ζωτικό εθνικό χρόνο» είπε και κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα για παλινωδίες.

«Η προτεραιότητά μας ήταν πάντα και είναι το εθνικό συμφέρον» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και προειδοποίησε ότι «το κοινοβουλευτικά μικρό ΠΑΣΟΚ δεν θα διευκολύνει την κυβέρνηση να διαφύγει της ευθύνης της».

Επίθεση σε Καμμένο για «φεστιβάλ ανευθυνότητας»Αναφερόμενος στην πρόταση που παρουσίασε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος για δημιουργία βάσης του ΝΑΤΟ στην Κάρπαθο ο κ. Βενιζέλος κατηγόρησε τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ για «φεστιβάλ ανευθυνότητας και επιπολαιότητας».

Πέρα από τους Συνέδρους, ομιλίες θα πραγματοποιήσουν και οι υποψήφιοι για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, παρουσιάζοντας τις προτάσεις τους. Μέχρι τώρα, υποψηφιότητες για την προεδρία έχουν θέσει η Φώφη Γεννηματά, ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.
Keywords
Τυχαία Θέματα