Η ποσπερτ συμμετεχει στις κινητοποιήσεις των εργαζομενων!

22:01 1/12/2015 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Στις κινητοποιήσεις που οργανώνουν τα σωματεία διαφόρων κλάδων σε όλοι την Ελλάδα Τετάρτη και Πέμπτη, η ΠΟΣΠΕΡΤ πρωτοπόρος στους αγώνες μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ...
δεν θα μπορούσε να είναι απούσα.

Σε ανακοίνωσή της τονίζει:

Ο αγώνας ενάντια στα μνημόνια και στις θανατηφόρες πολιτικές συνεχίζεται. Η ΠΟΣΠΕΡΤ
συμμετέχει δυναμικά στα συλλαλητήρια των σωματείων σε όλη την Ελλάδα, καθώς και στην πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση που έχει εξαγγελθεί.

Η κυβέρνηση που θα καταργούσε «με ένα νόμο και ένα άρθρο» αυτές τις πολιτικές, δυστυχώς φέρνει σκληρότερα μέτρα με το τρίτο μνημόνιο και κάνει πράξη τη ρήση Ανιέλι – οι αριστερές κυβερνήσεις κάνουν πράξη και παίρνουν τα σκληρότερα μέτρα ενάντια στο λαό, κάτι που δεν θα μπορούσαν να κάνουν ούτε οι δεξιές – καπιταλιστικές.

Η σκληρότητα των μέτρων που με απανθρωπιά και πολύ «τσαμπουκά» θέλει να επιβάλλει η νεομνημονιακή κυβέρνηση, με τη μείωση στους μισθούς και στις συντάξεις, την κατεδάφιση του ασφαλιστικού συστήματος, την απελευθέρωση των πλειστηριασμών, τη φορολόγηση σε όλα εκτός από την αναπνοή μας ακόμα και άλλα που ο νους του ανθρώπου δεν μπορούσε να φανταστεί, δεν θα περάσουν.

Απαιτούμε εδώ και τώρα αξιοπρεπείς και ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης, εργασίας, προστασίας των ασφαλιστικών και ατομικών δικαιωμάτων.

Υπερασπιζόμαστε το κράτος δικαίου και τις κοινωνικές δομές, που τόσα χρόνια έχουμε στηρίξει ματώνοντας, καθώς και το δικαίωμα στην πρώτη κατοικία.

Ζητάμε ελεύθερες ΣΣΕ και όχι τα νέα μισθολόγια πείνας και απαξίωσης.

Συνάδελφοι,
συνεχίζουμε στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τα δικαιώματά μας.

Απαντούμε με 24ωρη απεργία την Τετάρτη 2-12-2015, μαζί με όλους τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ και συγκέντρωση στην ΕΣΗΕΑ στις 12:00.

Την Πέμπτη 3-12-2015, 4ωρη στάση εργασίας 10:00 – 14:00 για να συμμετέχουμε στις πορείες σε όλη τη χώρα. Στην Αθήνα, προσυγκέντρωση στις 10:30 στο Μουσείο.

Πρέπει να νιώσουν όλοι την καυτή ανάσα μας στο σβέρκο τους.

Πρέπει να καταλάβουν ότι δεν πάει άλλο.

Πρέπει να δουν τον παλλαϊκό ξεσηκωμό.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ.
ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ.
Keywords
Τυχαία Θέματα