Ψάχνει προπονητή ο ΠΑΟΚ

Με την ανεύρεση προπονητή ασχολούνται πυρετωδώς στον ΠΑΟΚ. Οι Τσιστιακόφ – Βρύζας – Ζαγοράκης έχουν φτάσει σε προχωρημένο σημείο τις επαφές τους και έχουν εστιάσει σε τρία ονόματα που προέρχονται από την Ιβηρική χερσόνησο.

Στον ΠΑΟΚ ασχολήθηκαν αρκετά τις περασμένες ημέρες και με την περίπτωση Μαρτίνεθ, όπως φαίνεται όμως κι αυτός έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα, αφού ο Σαββίδης αναζητεί συμφωνία με πιο έμπειρο προπονητή, που έχει συνηθίσει

σε συνθήκες πρωταθλητισμού.

Αν ο προπονητής που έχει τον πρώτο λόγο, έχει ακόμη υποχρεώσεις, τότε η συμφωνία δεν μπορεί να ολοκληρωθεί αυτήν την εβδομάδα. Αλλιώς το θέμα θα κλείσει γρήγορα κι ο νέος προπονητής θα αρχίσει να ασχολείται με την ομάδα από την τρέχουσα εβδομάδα.

Ο Ζήσης Βρύζας βρέθηκε στο εξωτερικό για σοβαρό θέμα του ΠΑΟΚ. Το όνομα του Ουνάι Εμερι φημολογείται ότι απασχόλησε τον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για το νυν προπονητή της Σεβίλλης, που μάλλον αποχωρεί. Ο Εμερι αμειβόταν με 3,5 εκατομμύρια πέρυσι στη Σπαρτάκ Μόσχας, ενώ απέρριψε πρόταση του Ολυμπιακού για 1,8 εκατ. ετησίως.

Keywords
Τυχαία Θέματα