Η μισελ ομπαμα με τις δυο κορες της στη βρετανια για να προωθησει το εργο της...

16:45 16/6/2015 - Πηγή: Fimotro
Τρεις γενιές της οικογένειας Ομπάμα και Ρόμπινσον έφθασαν χθες το βράδυ στο Λονδίνο και σήμερα αναμένεται ...
να έχουν συναντήσεις με τον πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον και με τον πρίγκιπα Χάρι. Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ συνοδευόμενη από τις δύο κόρες της Σάσα και Μάλια και από την μητέρα της, Μάριαν Ρόμπινσον, βρίσκεται στην βρετανική πρωτεύουσα για να προωθήσει το φιλανθρωπικό της έργο.

Την Μισέλ Ομπάμα περίμεναν να υποδεχθούν στο αεροδρόμιο του Στάνστεντ, μεταξύ άλλων και μέλη αμερικανικών στρατιωτικών οικογενειών, που ζουν στη
Βρετανία. Κατά την διήμερη παραμονή της στο Λονδίνο η πρώτη κυρία των ΗΠΑ θα συζητήσει με τον πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον και με τον πρίγκιπα Χάρι για την εκπαίδευση των νεαρών κοριτσιών και για την καλύτερη υποστήριξη των στρατιωτικών οικογενειών.

Η Μισέλ Ομπάμα μαζί με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, είναι επικεφαλής της οργάνωσης «Let Girls Learn», που μάχεται για τα δικαιώματα των νέων κοριτσιών στην εκπαίδευση. Σήμερα η Μισέλ Ομπάμα θα συναντηθεί με τον πρίγκιπα Χάρι και θα πιει τσάι στην Ντάουνινγκ Στριτ με το πρωθυπουργικό ζεύγος της Βρετανίας, Ντέιβιντ και Σαμάνθα Κάμερον.

Επίσης, η ίδια θα πρωτοστατήσει σε εκδήλωση στο σχολείο μόνο για νεαρές έφηβες, στο Mulberry School στο ανατολικό Λονδίνο, όπου θα συζητήσει την κοινή συνεργασία ΗΠΑ και Βρετανίας για την εκπαίδευση όλων των νέων κοριτσιών στον κόσμο, μέσω της οργάνωσης «Let Girls Learn».

Η εκπρόσωπος της Μισέλ Ομπάμα, Tina Tchen, δήλωσε ότι η πρώτη κυρία των ΗΠΑ είναι ευτυχής που θα συναντηθεί με τον πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος πριν δύο χρόνια την είχε επισκεφθεί στις ΗΠΑ και είχε παραστεί μαζί της σε εκδήλωση για τις μητέρες των στρατιωτικών. Η ίδια διευκρίνισε ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η πρώτη κυρία των ΗΠΑ θα συζητήσουν για το κοινό ενδιαφέρον που τους συνδέει, για τις οικογένειες των στρατιωτικών.

Μετά το ταξίδι της στη Βρετανία η Μισέλ Ομπάμα θα μεταβεί με τις κόρες της και την μητέρα της στην Ιταλία, όπου θα έχει συναντήσεις με οικογένειες Αμερικανών στρατιωτών.
Keywords
Τυχαία Θέματα