Η μιλενα στο στοχαστρο - επιχειρηση "καλτσοδετα 2"

16:47 8/12/2011 - Πηγή: Fimotro
ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΤΙΠΑΘΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ
Και η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν κατανόησα γιατί θύμωσε η Ε. Καϊλή με τον όρο «καλτσοδέτα» τον οποίο επιτυχώς της απέδωσε ο Σ. Ξυνίδης. Μια δεύτερη περίπτωση «καλτσοδέτας» -όπως λένε στο καφενείο της Βουλής αρκετοί...
(σκληροί) βουλευτές του ΠΑΣΟΚ- είναι η Μιλένα.
Προφανώς και η ίδια το έχει αντιληφθεί και ακούσει αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει αντιδράσει
και σίγουρα δεν έχει προβεί σε σχετικές δηλώσεις. Ενδεχομένως να διαθέτει περισσότερο χιούμορ από την συνάδελφο της η οποία θέλει να μεταφέρει στις δικαστικές αίθουσες την υπόθεση. Εκτιμώ ότι οι βαθιά σκεπτόμενοι πολιτικοί δεν πάνε στα δικαστήρια για όρους που κατά καιρούς τους αποδίδονται.
Τώρα σε ότι αφορά την Μ. Αποστολάκη δεν έχει δημοσίως λεχθεί ο όρος «καλτσοδέτα νούμερο 2» και δεν ξέρουμε ποια θα ήταν η δική της αντίδραση σε μια τέτοια περίπτωση. Πάντως όπως και να έχουν τα πράγματα υπάρχει κακό κλίμα για την κυρία Βουλευτή.
Δεν είμαστε βέβαιοι αν επιθυμεί να επιστρέψει στο οικείο κομματικό περιβάλλον, με τους παγιωμένους κλειστούς προβληματισμούς, τις στερεότυπες συζητήσεις και την χιλιοφθαρμένη γλώσσα, νοοτροπία η οποία απολύτως ταιριάζει στην Μ. Αποστολάκη.
Ενδεχομένως να ανοίξει τα φτερά της για άλλες… πολιτείες διαφορετικές ή σε άλλο κόμμα. Μπορεί ακόμα να θέλει να μας πείσει επιτέλους για τις αριστερές της απόψεις και να ενταχθεί στον Φ. Κουβέλη. Αυτό που έχει σημασία πάντως είναι ότι στο ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί πλέον να είναι όσο φυσικά υπάρχει ο Γιώργος Παπανδρέου. Για τον λόγο αυτό της απέδωσαν τον παραπάνω όρο, αλλά και γιατί οι κινήσεις της έχουν αρχίσει να ενοχλούν σφόδρα τον Μ. Καρχιμάκη και θεωρούνται εξόχως προκλητικές από τον Ε. Βενιζέλο…
Keywords
Τυχαία Θέματα