Κυπρος: εκλεψαν καλπες απο φοιτητικες εκλογες

15:56 8/12/2011 - Πηγή: Fimotro
Στη σύλληψη πέντε προσώπων προχώρησε η κυπριακή αστυνομία, για κλοπή καλπών, την Τρίτη, στη διάρκεια των εκλογών για ανάδειξη φοιτητικού συμβουλίου στο ιδιωτικό Πανεπιστήμιο...
Λευκωσίας.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Μιχάλης Κατσουνωτός ανέφερε ότι η αστυνομία έχει στα χέρια της εντάλματα σύλληψης ακόμη τεσσάρων υπόπτων, οι οποίοι αναζητούνται.

Μεταξύ των υπόπτων περιλαμβάνεται και ένας μόνιμος αξιωματικός της Εθνικής Φρουράς, γεγονός που το υπουργείο Άμυνας χαρακτηρίζει «απαράδεκτο»
και διαβεβαιώνει ότι «η Εθνική Φρουρά θα ακολουθήσει με κάθε αυστηρότητα όλες τις νόμιμες διαδικασίες για αντιμετώπιση του θέματος».

Βουλή και κόμματα καταδίκασαν, με τον πιο έντονο τρόπο, την επίθεση και κλοπή των καλπών.

Η κυβέρνηση ζήτησε από την αστυνομία να ενεργήσει με ταχύτητα και αποφασιστικότητα για την πλήρη διαλεύκανση του επεισοδίου και τη σύλληψη των ενόχων κρανοφόρων σε πανεπιστημιακό ίδρυμα της Λευκωσίας, ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου.

Τέτοιες φασιστικής έμπνευσης νοοτροπίες και συμπεριφορές δυναμιτίζουν το πολιτικό κλίμα και υπονομεύουν ευθέως τη δημοκρατία, δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής Γιαννάκης Ομήρου.
Keywords
Τυχαία Θέματα