Η κινα λατρευει τις κυκλαδες και τις κανει εξωφυλλο...

17:34 14/5/2014 - Πηγή: Fimotro
Η αγάπη των Κινέζων για τα ελληνικά νησιά είναι γνωστή και μάλιστα το όνειρο πολλών ζευγαριών είναι να παντρευτούν στο Αιγαίο.
Την αγάπη αυτή αντικατοπτρίζει...
το εξώφυλλο και το αφιέρωμα του κινεζικού περιοδικού «World Traveler (Luxing Zhe)» στα νησιά των Κυκλάδων.

Με τίτλο «Ξεχνώντας το χρόνο αφημένοι στον ρομαντισμό του Αιγαίου» και με 100 σελίδες αφιέρωμα (το μεγαλύτερο που έχει γίνει ποτέ για τη χώρα μας), το περιοδικό προβάλλει
την Πάρο, τη Μύκονο, τη Δήλο, τη Μήλο και τη Σαντορίνη.

Το αφιέρωμα για κάθε νησί συνοδεύουν πολλές πληροφορίες για την ιστορία του, τον πολιτισμό του, την τοπική κουζίνα, τις παραλίες, τα ξενοδοχεία και τους τρόπους διασκέδασης.

Μάλιστα για τους ρομαντικούς Κινέζους υπάρχουν πολλές πληροφορίες για το πώς μπορούν να παντρευτούν σε αυτά τα νησιά.

Το τουριστικό αφιέρωμα προσφέρεται και σε ηλεκτρονική μορφή.

Το αφιέρωμα πραγματοποιήθηκε από τον ταξιδιωτικό οργανισμό WORLD TRAVELER MEDIA με έδρα τη Σαγκάη, και προέκυψε έπειτα από τη φιλοξενία δημοσιογραφικής 5μελούς ομάδας στις Κυκλάδες για εννέα μέρες τον περασμένο Οκτώβριο. Η δημοσιογραφική αποστολή διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στην Σαγκάη, την MTC GROUP και τους Δήμους των νησιών.

Η ίδια ομάδα γύρισε και τέσσερα μικρά ντοκιμαντέρ για την Ελλάδα τα οποία θα προβληθούν σε 33 τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα στο σύνολο σχεδόν της κινεζικής επικράτειας.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα