Η φαντασια μου τα φταιει ...

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ. ΠΑΣΑ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ
Γράφει ο Άγγελος Γ. Παπαδημητρίου
(Δικηγόρος Αθηνών)
Αγαπητό Fimotro,
Αλαφιασμένος, πετάχτηκε απ’ το κρεβάτι του κάθιδρος. Πάλι αυτός ο εφιάλτης. Τεράστιοι...
μαύροι και πεινασμένοι κοριοί ανεβαίνουν στο σώμα του, εισχωρούν στ αυτιά του, στα ρουθούνια του αγωνία… δεν μπορεί να κουνηθεί... ξυπνά μουγκρίζοντας! Τον έβλεπε συχνά πυκνά και παλαιότερα τούτον τον εφιάλτη, όμως εδώ και κάνα μήνα επέμενε, κάθε βράδυ, σε κάθε κλείσιμο των ματιών του.

Η ώρα 6. Έσυρε τα πόδια του, τρεμάμενα ακόμη
από την εμπειρία, στο μπάνιο. Ένα καλό ξύρισμα με κρύο νεράκι, κάνει πάντα καλό, σκέφτηκε. Στάθηκε μπροστά στον καθρέφτη. Άνοιξε την βρύση και σήκωσε τα μάτια του. Είδε τον εαυτό του και συγχρόνως, να, εκεί από πίσω του, μια κατάμαυρη σκιά, να τον παρακολουθεί μ ενδιαφέρον! Παναγιά μου! Φώναξε, όμως αμέσως το διόρθωσε, ΑΑΑλλαααχχ!! Στο μπάνιο κανείς άλλος, εκτός από τον εαυτό του …. Ξυρίστηκε γρήγορα, μισοκοιτάζοντας στον καθρέφτη, ντύθηκε και κατέβασε μια κούπα καφέ (τούρκικο).

Βγήκε στον δρόμο τρεχοντας. Είχε συμβούλιο σήμερα με τους συναδέλφους του. Μπήκε βιαστικός στ αυτοκίνητο και άρχισε να οδηγεί νευρικός προς την Λεωφόρο. Ξάφνου, άκουσε σειρήνα από πίσω του.. Για μένα θα ναι, σκέφτηκε, χωρίς λόγο, ασυνείδητα. Αισθάνθηκε τον εαυτό του να μικραίνει τόσο πολύ, σαν να έφτασε το κεφάλι του στα πεντάλ. Το περιπολικό τον προσπέρασε ουρλιάζοντας….. Ανάσανε με ηρεμία και τότε, στο καθρέφτη, νάτος! Η μαύρη φιγούρα του μπάνιου!!! Η κραυγή του έκανε τον οδηγό του διπλανού αυτοκινήτου να κιτρινίσει.

Μα τι έγινε, είσθε καλά;; Με παρακολουθούν, αγαπητέ μου φίλε, του απήντησε. Χμμμ, πάρτε την καρτούλα μου «ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ – ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ»

Αργά το απόγευμα παραμέριζε την πόρτα του ιατρείου: ααα καθήστε αγαπητέ μου, ακούστηκε γαλήνια η φωνή του γιατρού. Γιατρε μου, παρακολουθούν εμένα, την οικογένειά μου, τους συναδέλφους μου, όλους!! Όλους!! Τους το ψιλοανέφερα σήμερα και στο συμβούλιο… Έτρεμε σύγκορμος…

Μα, ηρεμήστε, ηρεμήστε αγαπητέ μου, επέμεινε ο γιατρός, και πρώτα πρώτα, πώς σας φωνάζουν οι φίλοι και συνάδελφοί σας;;; Η ηρεμη φωνή του ειδικού επέδρασε θετικά. Με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση απήντησε: ΑΛΕΞΗ με φωνάζουν…..
Keywords
Τυχαία Θέματα