''h προταση μομφης ειναι ενα ακομα μετεωρο βημα του συριζα''...

20:43 9/11/2013 - Πηγή: Fimotro
Βέβαιος ότι η πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ θα απορριφθεί δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος...
Αιτιολογώντας το σκεπτικό του ο κ. Παναγιωτόπουλος είπε ότι η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ θα απορριφθεί διότι δεν οδηγεί πουθενά και έχει ως κίνητρο να κρύψει τα σωρευτικά εσωτερικά αδιέξοδα που αντιμετωπίζει η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.
«Είναι
ένα ακόμη μετέωρο βήμα που προσπαθεί να δημιουργήσει θόρυβο για να μην ακούγονται οι φωνές συνιστωσών και στελεχών όπως ο Μανώλης Γλέζος που έθεσε το ερώτημα από πού θα βρει τα χρήματα ο ΣΥΡΙΖΑ για να κάνει όσα λέει», είπε ο υπουργός Πολιτισμού και σχολίασε πως «όσα λέει και προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πείθουν, είναι πολιτικές που μπορεί να οδηγήσουν σε εθνικές και κοινωνικές τραγωδίες».
Ο κ. Παναγιωτόπουλος ανέφερε ταυτόχρονα ότι στην πρόταση μομφής υπάρχει μια ακόμη αρνητική διάσταση σε σχέση με τη χρονική συγκυρία, λέγοντας ότι η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να δώσει τη μάχη της διαπραγμάτευσης την ώρα μάλιστα που αυτή η μάχη έχει οριακό χαρακτήρα.
Η συγκυρία είναι κρίσιμη...Ποιο είναι το πρόβλημα; Γιατί η κυβέρνηση πρέπει να πέσει τώρα;», αναρωτήθηκε ο υπουργός Πολιτισμού παρατηρώντας ότι «η εικόνα που δίνεται αυτή την ώρα στο εξωτερικό είναι ότι η αξιωματική αντιπολίτευση προσπαθεί να δημιουργήσει πολιτική αστάθεια στη χώρα».
Keywords
Τυχαία Θέματα