''h eyρωπη δεν αφησε τους ελληνες στη μοιρα τουσ''...

21:57 16/4/2014 - Πηγή: Fimotro
Η Ευρώπη δεν άφησε τους Έλληνες στη μοίρα τους, σύμφωνα με την Ευρωπαία επίτροπος Δικαιοσύνης Βίβιαν Ρέντινγκ η οποία εξέφρασε την ικανοποίησή της...
για την σταδιακή ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και την έξοδό της στις αγορές.

Σε συνέντευξή της στο ΑΜΠΕ η κυρία Ρέντινγκ είπε ότι τα τελευταία οικονομικά νέα δείχνουν πως υπάρχει ελπίδα ότι τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα.

«Πιστεύω επίσης πως οι Έλληνες κατανοούν ότι η Ευρώπη δεν τους άφησε στη μοίρα τους», είπε, προσθέτοντας, ωστόσο, ότι υπήρξαν πολλές
φωνές, που κάποια δεδομένη στιγμή είχαν δηλώσει ότι η Ελλάδα έπρεπε να φύγει από την ΕΕ και να εγκαταλείψει το ευρώ.

«Ομως είπαμε ότι είναι μέλος της ευρωπαϊκής οικογένειας και θα πρέπει να παραμείνει στην οικογένεια και θα κάνουμε τα πάντα για να τους βοηθήσουμε», υπογράμμισε.

Πάντως, η επίτροπος αναγνωρίζει ότι υπήρξε πολύς κόσμος που υπέφερε στην Ελλάδα και όπως είπε, γνωρίζει πως απογοητεύθηκε πολύ, επισημαίνοντας όμως ότι «όλα πάνε καλύτερα και το μέλλον των Ελλήνων θα είναι ένα μέλλον όπου το κράτος θα λειτουργεί, όπου τα παιδιά δεν θα χρειάζεται από τη γέννησή τους κιόλας να πληρώνουν για ένα χρέος που τους κληροδότησαν οι παππούδες κι οι γονείς τους, όπου οι επιχειρήσεις χάρις στο εμπορικό δαιμόνιο και την εφευρετικότητα του ελληνικού λαού θα ανακτήσουν το σφρίγος τους».
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα