Γιαννακοπουλος : μονο ο παοκ μπορει να εκτοπισει τον ολυμπιακο!!!

22:11 24/5/2016 - Πηγή: Fimotro
ΣΤΕΛΙΟ ΣΕ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΘΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ Ο... ΚΛΟΟΥΝ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ!
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ;
Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και -μεταξύ άλλων- δήλωσε ότι ο ΠΑΟΚ
είναι η μόνη ομάδα που μπορεί να πάρει τα ηνία από τον Ολυμπιακό λόγω της οικονομικής δυνατότητας του Ιβάν Σαββίδη!!!
Αναλυτικά, η συνέντευξη του Στέλιου Γιαννακόπουλου:
Για το αν είναι Ολυμπιακός η Παναθηναικός: "Ακόμα με ρωτάνε , αν είμαι Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός. Και να θες να πεις τι ομάδα είσαι εδώ στην Ελλάδα, ξέρεις πως είναι δύσκολο. Ήμουν Παναθηναϊκός μικρός, αφού ο μπαμπάς μου έπαιζε στον Παναθηναϊκό ενώ ο αδερφός μου ήταν Αεκτζής. Κάθε πρώτη Κυριακή πηγαίναμε να δούμε με τον πατέρα μου στον Παναθηναϊκό και κάθε δεύτερη, με τον αδερφό μου την ΑΕΚ. Όταν πήγα στον Ολυμπιακό με όλα αυτά που έζησα, και πέτυχα και ήταν πάρα πολλά, έγινα Ολυμπιακός. ‘Όλος ο κόσμος το ξέρει. Κάθε ομάδα που αγωνίστηκα έδωσα τα πάντα και αποτελεί ξεχωριστό μέρος στην καρδιά μου".
Για την φυγή του από τον Ολυμπιακό: "Οι σχέσεις μας παρέμειναν πολύ καλές και με το κύριο Κόκκαλη. Υπήρχε διαφωνία στο οικονομικό κομμάτι. Δεν έγινε κάτι παρασκηνιακό. Χωρίσαμε σαν φίλοι. Βάζεις μια τιμή για τον εαυτό σου στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και η άλλη πλευρά το δέχεται ή όχι. Δεν ήταν η μόνο η Μπόλτον, ήταν το δέλεαρ της Πρέμιερ λιγκ και αποζημιώθηκα με το παραπάνω. Στην Αγγλία ζήσαμε το σεβασμό,τον πολιτισμό και σε συνάρτηση με τις επαγγελματικές επιτυχίες μου νομίζω πως η επιλογή μου ήταν πολύ καλή".
Συγκρίνοντας τον Ολυμπιακό του τότε με τον Ολυμπιακό του σήμερα: "Θεωρώ ότι η ομάδα του 7 συνεχόμενου ήταν η πιο πλήρης που είχαμε ποτέ. Μόνο ο Ριβάλντο θα χωρούσε σε αυτή την ομάδα".
Για την περίπτωση να βρεθεί κάποια μέρα στον πάγκο του Ολυμπιακού: "Έχουμε ματώσει για την φανέλα του Ολυμπιακού. Υπάρχει πιο ωραίο συναίσθημα απ’ αυτό, δηλαδή να σου δώσουν τα κλειδιά της ομάδας; Πάντως αν μπορούσα με κάποιο μαγικό τρόπο να το κάνω, την ομάδα που θα ήθελα να κοουτσάρω είναι την ομάδα του Ολυμπιακού που κατέκτησε το έβδομο συνεχόμενο πρωτάθλημα".
Για τον ΠΑΟΚ: "Μόνο ο ΠΑΟΚ μπορεί να εκτοπίσει τον Ολυμπιακό. Έχει την οικονομική δυνατότητα ελεω Σαββίδη. Όσο ο Ολυμπιακός είναι πιο δυνατός οικονομικά από τους αντιπάλους του, θα είναι δύσκολο να τον εκτοπίσει κάποια άλλη ομάδα".
Σ.Σ. Fimotro : τόσα χρόνια ποδοσφαιριστής ο Στέλιος Γιαννακόπουλος δεν έχει καταλάβει ότι στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό γενικότερα ο Ολυμπιακός ιστορικά έχει ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟ; Τον Παναθηναϊκό και κανένα άλλο. Ο ΠΑΟΚ για να μπορέσει να εκτοπίσει τον Ολυμπιακό θα πρέπει να τον αγοράσει ο... Αμπράμοβιτς. Και πάλι όμως μπορεί να έρθει τρίτος!
Keywords
Τυχαία Θέματα