Η τουρτα του σαμαρα...

21:44 24/5/2016 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Ζαχαροπλάστης
Αγαπητό Fimotro,
Απο χθες περπατώ στους δρόμους, οδυρόμενος και αναζητώ τον Μεγάλο Τιμονιέρη της Ελλαδος, δηλαδή τον Αντώνη Σαμαρά. Αναπολώ τις ένδοξες ημέρες της πρωθυπουργίας...
του, όταν εγώ και τόσοι φίλοι μου απορριπταμε τη μια μετά την άλλη, τις γενναιόδωρες προτάσεις απο εταιρείες του εξωτερικού για εργασία σε αυτές, καθώς οι επιλογές εργασίας αλλά και οι αμοιβές στο εσωτερικό υπερκάλυπταν τις ανάγκες μας, και συνεπώς, απορρίπταμε χωρίς συζήτηση την ιδέα να μετακομίσουμε στο εξωτερικό.
Λοιπόν,
για να σοβαρευόμαστε και να ξηγιόμαστε, αυτός ο Μικρόψυχος Άνθρωπος που διετέλεσε Πρωθυπουργός της Χώρας μας, δεν αξίζει ούτε να μνημονεύεται στα σχολικά εγχειρίδια της ιστορίας, για τον απλό λόγο που θα εκθέσω και ο οποίος δείχνει το ποιον του ως Μνησίκακου και Αρνητή της Δημοκρατίας: απαξίωσε να παραδώσει την Πρωθυπουργία της Χώρας στον νόμιμα εκλεγμένο Πρωθυπουργό.
Και δεν μιλάμε για μια τυπική διαδικασία, με φλας, χαιρετούρες και χαμόγελα, αλλά για την πεμπτουσία του Δημοκρατικού μας Πολιτεύματος. Σήμερα αυτό το Στενόκαρδο Ανθρωπάκι με τη χωρίστρα - που σημειωτέον το παίζει διαχρονικά πατριώτης - αποζητά εναγωνίως την υστεροφημία και τη "δικαίωση" του, μέσω ενεργειών γραφικών και ηλιθίων ακόλουθων του, που μόνο θυμηδία και ειρωνικά χαμόγελα προκαλούν στο Λαό μας.
Αντώνη Σαμαρά θα σε κατατρέχει για πάντα η εσκεμμένη ενέργεια σου να μην τηρήσεις το εθιμικό κεκτημένο της Δημοκρατίας μας, δηλαδή να παραδώσεις στον νεοεκλεγμένο Πρωθυπουργό και συγχρόνως να του ευχηθείς καλή θητεία.
Ο Καρατζαφερης είχε πει σε ανύποπτο χρόνο για σένα " Μια φορά Προδότης, πάντα Προδότης", θα σου ταίριαζε όμως καλύτερα η ρήση " Μια φορά Σκατ....χος, για πάντα Σκατ...χος". Δεν είναι τυχαίο και το χρώμα της τούρτας, καλή σου όρεξη!
Keywords
Τυχαία Θέματα