Για ποια αξιοπρεπεια και περηφανια μιλαμε, οταν εισαι ζητιανος στο ιδιο σου το σπιτι;

13:19 1/7/2015 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
«Όλοι σκέφτονται ν΄αλλάξουν τον κόσμο...
μα κανείς τον εαυτό του!»
Λέων Τολστόι
Η κυβέρνηση και προσωπικά ο Πρωθυπουργός, μιλάει για αξιοπρέπεια και περηφάνια του Έλληνα. Για ποια όμως...
περηφάνια και αξιοπρέπεια, όταν ο ίδιος ο λαός γίνεται ζητιάνος στην ίδια του τη χώρα; Εικόνες πρωτόγνωρες φρικιαστικές αηδιαστικές, εκτυλίσσονται καθημερινά μπροστά στα μάτια των Ελλήνων αλλά και ξένων τουριστών!

Δεν θα μιλήσω για εξαθλίωση, αλλά για ταπείνωση του απανταχού Ελληνισμού. Δεν είναι ώρα να καταλογισθούν ευθύνες. Είναι ώρα σκέψης και περισυλλογής για να
σωθεί η χώρα μας. Είναι ώρα ευθύνης των πολιτικών, να αντιδράσουν στο δρόμο προς την καταστροφή(!). Ειλικρινά πιστέψτε με, νιώθω πολύ πίκρα και απογοήτευση, προσπαθώντας να εξηγήσω το τι ακριβώς συμβαίνει στη χώρα μας αυτή τη στιγμή, σε ξένους συναδέλφους διεθνών δικτύων, που συνεργαζόμαστε και ξημεροβραδιάζουμε γύρω από το Σύνταγμα. Τι να εξηγήσεις και τι να πεις όταν οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους;

Ο Ελληνικός λαός έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Αλέξη Τσίπρα να αναλάβει τις τύχες του, με βάση τα όσα του είχε υποσχεθεί προεκλογικά.. Τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν μια «μπλόφα» που δεν του βγήκε. Κάποια πρόσωπα-στενοί του συνεργάτες- τον οδήγησαν σε λάθος δρόμο, με μοιραίο λάθος το δημοψήφισμα. Το «μπαλόνι» που φούσκωνε από καιρό έσκασε, και άντε τώρα να μαζέψεις τα κομμάτια και να το ....συνθέσεις!

Πάντα ο καλός θεός της Ελλάδας ήταν γενναιόδωρος και άπλωνε το χέρι του την τελευταία στιγμή για να μας σώσει! Δεν γνωρίζω αν πράξει και τώρα το ίδιο. Μόνη σωτηρία, όλα τα πολιτικά κόμματα να ενώσουν τις δυνάμεις τους, και μαζί, να ενώσουν τον διχασμένο Ελληνικό λαό, αποσύροντας το δημοψήφισμα. Αν όχι, τότε ας πάμε σε εκλογές. Ο Αλέξης ο Τσίπρας δεν μπορεί πλέον να συνεχίσει. Η εμπιστοσύνη έχει χαθεί.

Ελληνικέ λαέ, αν προχωρήσουμε στο δημοψήφισμα και βγάλεις το όχι.... τότε θα είσαι άξιος της μοίρα σου και η κυβέρνηση σε άτακτη φυγή!!! Η επιγραφή στον τάφο του Νίκου Καζαντζάκη: ««Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβούμαι τίποτα, είμαι λέφτερος» θα σε αντιπροσωπεύει!

Τότε όμως θα είναι αργά: «Και μην παλεύεις με τα γουρούνια. Θα γεμίσεις λάσπες και τα γουρούνια θα την καταβρούν!!!!». «Η περηφάνια είναι σημάδι άγνοιας» για όσους την υπηρετούν χωρίς αξίες!
Keywords
Τυχαία Θέματα