Μπουτάρης: Η Κωνσταντοπούλου είναι για τον… ζωολογικό κήπο

12:12 1/7/2015 - Πηγή: Aixmi

Την άποψη ότι ο πρωθυπουργός πρέπει να επιδείξει γενναιότητα και να αποσύρει το δημοψήφισμα γυρίζοντας σελίδα και επιμένοντας στη διαπραγμάτευση εξέφρασε ο Γ. Μπουτάρης μιλώντας στο Mega καλώντας τον Αλ. Τσίπρα να ακυρώσει το δημοψήφισμα.

Υπέρ

του “ναι” επιχειρηματολόγησε, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, σε περίπτωση που διεξαχθεί τελικά το δημοψήφισμα, υπογραμμίζοντας ότι ο πρωθυπουργός πρέπει να επανέρθει στη διαπραγμάτευση σε μια νέα βάση και να προσπαθήσει να “περισώσει ότι μπορεί να περισώσει” καθώς , όπως σημείωσε η “κοινωνία δεν μπορεί να αντέξει μέσα σε αυτό το θολό τοπίο”.

«Ο κόσμος δεν ξέρει τι να ψηφίσει… δεν υπάρχει πια πρόγραμμα, οπότε δεν είναι υπαρκτό και το ερώτημα» καλώντας ξανά νέου τον πρωθυπουργό να ακυρώσει το δημοψήφισμα χαρακτηρίζοντας μια τέτοια ενέργεια “κίνηση γενναιότητα”.

Mάλιστα, όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε να τοποθετηθεί για την χθεσινή δήλωση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ότι δηλαδή δεν υπάρχει κανένας συνταγματικός τρόπος για να ακυρωθεί το δημοψήφισμα απάντησε : «Καλά, η Κωνσταντοπούλου είναι για τον ζωολογικό κήπο» .

Keywords
Αναζητήσεις
μπουταρης για κωνσταντοπούλου video
Τυχαία Θέματα