Γεροβασιλη: αλλο διευρυνση της πλειοψηφιας, αλλο κυβερνητικη συνεργασια...

23:31 3/12/2015 - Πηγή: Fimotro
...ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΧΟΡΤΑΤΟ...
Επανήλθε στο θέμα των κυβερνητικών συνεργασιών η Όλγα Γεροβασίλη. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό ...
σταθμό Real FM ξεκαθάρισε πως στόχος είναι η διεύρυνση της πλειοψηφίας που στηρίζει την κυβέρνηση και όχι η αντικατάστασή της από κυβέρνηση συνεργασίας ή οικουμενική. «Δεν μιλάει κανείς για συγκυβέρνηση και για κυβερνητική συνεργασία, είναι άλλο θέμα αυτό. Κυβερνητική συνεργασία, κυβέρνηση οικουμενική, όσο κι αν το θέλουν κάποιοι δεν πρόκειται να γίνει» ξεκαθάρισε.

Στο
πλαίσιο αυτό, κινήθηκαν και οι απαντήσεις για τις συζητήσεις που γίνονται με την Ένωση Κεντρώων. «Φλερτ δεν υπάρχουν» είπε χαρακτηριστικά, αλλά παραδέχθηκε πως στόχος του Μεγάρου Μαξίμου είναι να αποσπάσει τη συναίνεση και τη στήριξη όσο το συνατόν περισσότερων βουλευτών. «Επαναλαμβάνω αναφέρομαι σε επίπεδο κοινοβουλευτικής ενίσχυσης της πλειοψηφίας» προσέθεσε, προκειμένου να σταματήσει κάθε συζήτηση για αλλαγή του κυβερνητικού σχήματος.

Δε δίστασε, μάλιστα, να πάρει αποστάσεις και από τον Αλέκο Φλαμπουράρη μιλώντας για προσωπικές απόψεις του υπουργού Επικρατείας και στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού.

Οι επιτελείς του Αλέξη Τσίπρα θεωρούν ότι οι σχετικές ζυμώσεις γίνονται από κέντρα που επιθυμούν την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης και από κόμματα που ενδιαφέρονται και πάλι να συμμετάσχουν στη νομή της εξουσίας. Ένας επιπλέον λόγος που κλείνουν άμεσα κάθε σχετική συζήτηση είναι και το γεγονός ότι αν εισέρχονταν επί της ουσίας το επόμενο θέμα που θα καλούνταν να σχολιάσουν είναι «οικουμενική ναι, αλλά με ποιον πρωθυπουργό;»! Για αυτό το λόγο, οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα σημειώνουν σε κάθε ευκαιρία το γεγονός πως «ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε τρεις κάλπες σε εννιά μήνες».
Keywords
Τυχαία Θέματα