Φλαμπουραρης : καμια συνεργασια με το πασοκ...

19:45 10/9/2015 - Πηγή: Fimotro
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές με διαφορά πάνω από 4 μονάδες από τη ΝΔ, εκτιμά ο υποψήφιος ...
του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Φλαμπουράρης.

Αναφερόμενος μάλιστα στις μετεκλογικές συνεργασίες, ο κ. Φλαμπουράρης λέει ότι η Κουμουνδούρου δεν μπορεί να συμπλεύσει με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ αν δεν αλλάξουν πολιτική,
εκφράζει ωστόσο την άποψη ότι παρά τις εκπλήξεις που μπορεί να υπάρξουν στο πολιτικό σκηνικό, θα υπάρξει στήριξη «αν δεν θέλουν να πάμε σε εκλογές».

«Την επόμενη μέρα, τη βλέπω με μια κυβέρνηση με ισχυρή πλειοψηφία και μέσα ο ΣΥΡΙΖΑ. Ελπίζω και πιστεύω ότι θα συνεχιστεί η κοινοβουλευτική παρουσία των ΑΝΕΛ, ούτως ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την συνεργασία. Αυτό που βλέπουμε εμείς είναι ότι δεν θα έχουμε συνεργασία και δεν θέλουμε να έχουμε συνεργασία με δυνάμεις, οι οποίες κρατάνε την ίδια πολιτική, η οποία οδήγησε τα τελευταία σαράντα χρόνια τη χώρα σε αυτή την καταστροφή. Αυτές που κυβέρνησαν μέχρι τώρα, εάν συνεχίσουν να έχουν το ίδιο πρόγραμμα, πώς θα συνεργαστούμε; Εγώ ακούγοντας χθες την κυρία Γεννηματά, δεν κατάλαβα ότι μπορεί να συνεργαστούμε. Θεωρώ ότι μπορεί να υπάρχουν εκπλήξεις σε ό,τι αφορά το πολιτικό σκηνικό που μετά τις εκλογές θα διαμορφωθεί» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm.

Σχολιάζοντας τις εμφανίσεις των πολιτικών αρχηγών στο χθεσινό ντιμπέιτ, o βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα «λίγο μαγκωμένο» στην αρχή, αλλά «στην πορεία πήρε φόρα».

«Για τον κ. Καμμένο, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι η συνεργασία, την οποία είχαμε για έξι μήνες, ήταν άψογη. Εγώ δεν θα έλεγα ποτέ, όμως, για λαθρομετανάστες» , ενώ για τον πρόεδρο της ΝΔ εξαπέλυσε πυρά λέγοντας ότι: «Ο κ. Μεϊμαράκης θέλει να κάνει τον μάγκα. Δεν είναι αυτά σοβαρά πράγματα. Το τι έχει πει για τον Τσίπρα, ούτε στα καφενεία δεν τα λένε αυτά. Είναι ο χαρακτήρας του τέτοιος. Εγώ νομίζω κρίνεται από τον ελληνικό λαό».
Keywords
Τυχαία Θέματα