Φιλανθρωπικη εκδηλωση για τα παιδια του χατζηκυριακειου απο τη συζυγο του γ.μωραλη...

17:40 22/5/2014 - Πηγή: Fimotro
Συγκίνηση προκάλεσε στη διοίκηση του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Πειραιά η πρωτοβουλία της Βάλιας Κυριαζή-Μώραλη, συζύγου του υποψήφιου δημάρχου Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ», Γιάννη Μώραλη,...
να διοργανώσει φιλανθρωπικό event, με σκοπό να συγκεντρώσει δώρα για τα μικρά παιδιά του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος.

Η κυρία Βάλια Κυριαζή-Μώραλη πραγματοποίησε στο «Εl Barco» στη Μαρίνα Ζέας εκδήλωση, μια βραδιά
αφιερωμένη στις γυναίκες, οι οποίες κλήθηκαν να φέρουν από ένα ή περισσότερα παιχνίδια για τα μικρά παιδιά του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος.

Ο φιλανθρωπικός σκοπός του event στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, καθώς συγκεντρώθηκαν πάρα πολλά δώρα από τις Πειραιώτισσες καλεσμένες της κυρίας Κυριαζή-Μώραλη, αλλά και τις υποψήφιες δημοτικές συμβούλους του συνδυασμού «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ».

Η Βάλια Κυριαζή-Μώραλη βρέθηκε στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Πειραιά, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος, Μιχάλη Στρουμπούλη και την διευθύντρια, Αναστασία Κατσιλιέρη.

Τόσο ο κ. Στρουμπούλης όσο και η κυρία Κατσιλιέρη ευχαρίστησαν την κυρία Κυριαζή-Μώραλη για την ευαισθησία της και τη συγκινητική πρωτοβουλία, ενώ η ίδια τόνισε πως θα βρίσκεται πάντα δίπλα στα παιδιά, αλλά και στις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, οι οποίες έχουν ανάγκη από βοήθεια και ανθρώπινη υποστήριξη.

Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα