5 εισιτήρια που πρέπει να κλείσεις για φέτος το καλοκαίρι

Το φετινό καλοκαίρι, αν μη τι άλλο θα είναι άκρως συναυλιακό! Ξεκίνα από τώρα οικονομίες γιατί αυτά που θα γίνουν απλά δε χάνονται! Πολλά δυνατά ξένα ονόματα κάνουν στάση στην Ελλάδα, βάζοντάς μας στο συναυλιακό χάρτη της χρονιάς. Εμείς ξεχωρίσαμε το δικό μας top 5 με τους καλλιτέχνες πρέπει να δείτε και σας προτείνουμε.
#ladygagaΕίναι η συναυλία του καλοκαιριού (θεωρητικά φθινοπώρου, αλλά ο καιρός
θα είναι ακόμα καλοκαιρινός). Η βασίλισσα της pop θα έρθει στο ΟΑΚΑ στις 19 Σεπτεμβρίου στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας «Lady Gaga's artRAVE: the Artpop Ball». Τα εισιτήρια θα τα βρείτε στο lavris.gr με τιμές από 38,5€ μέχρι και 115,50€
#manu_chaoΟ αγαπημένος μου! Στις 23 Ιουνίου οι Μanu Chao La Ventura θα ρίξουν άγκυρα στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης για μία συναυλία που περιμένει πως και πως η συμπρωτεύουσα. Η τιμή του εισιτηρίου είναι στα 16€, τόσο προσιτή ώστε να γίνει χαμός.
#kasabianΤο μεγάλο όνομα του Eject Festival για φέτος είναι οι Kasabian. Το φεστιβάλ κλείνει τα 10 χρόνια και υπόσχεται ένα ακόμα ανεπανάληπτο θέαμα! Τα φθηνά εισιτήρια για το Eject έχουν ήδη τελειώσει και μπορείτε να αγοράσετε πλέον μόνο αυτά των 37€ στο www.ticketarena.gr
#bob_dylanΈνας από τους θρύλους της ροκ μουσικής στα 72 πλέον έρχεται για δύο συναυλίες, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Στις 22 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη (Λιμάνι) και 23 Ιουνίου στην Αθήνα (Terra Vibe Park) θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε παλιές και νέες επιτυχίες του Bob Dylan LIVE! Τιμή εισιτηρίου 33€.
#HIMΟ Ville Valo και οι παρέα του έρχονται την 1η Αυγούστου στην Αθήνα. Οι Him θα εμφανιστούν στο STAGE VOLUME 1 για να παρουσιάσουν το καινούριο τους άλμπουμ «Tears on Tape» αλλά και για να μας θυμίσουν παλιές τους επιτυχίες. Προπώληση 26€ ταμείο 29€Πάμε λοιπόν να κάνουμε τη σούμα: Θα χρειαστείτε τουλάχιστον 150€ σε εισιτήρια μόνο! Εφικτό, αν αρχίσετε από τώρα να περιορίζετε τους καφέδες. Τα λέμε στις αρένες!
Keywords
Τυχαία Θέματα