Επισημη στηριξη του ευρωκο στον αναστασιαδη...

00:29 21/4/2013 - Πηγή: Fimotro
Τη στήριξη του προς «την προσπάθεια του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας για αναστροφή του κύκλου ύφεσης σε κύκλο βιώσιμης ανάπτυξης» εξέφρασε το Ευρωπαίκό Κόμμα (ΕΥΡΩΚΟ) δια του Εκπροσώπου Τύπου του Μιχάλη Γιωργάλλα...
Σχολιάζοντας τα πρώτα μέτρα που παρουσίασε ο Νίκος Αναστασιάδης με στόχο την αναζωογόνηση της οικονομίας, ο Μιχάλης Γιωργάλλας εξέφρασε ικανοποίηση αναφέροντας ότι «αυτά αποτελούν μια πρώτη ανάσα για την οικονομία και γεννούν την ελπίδα ότι βγαίνουμε
οριστικά από μια πολύμηνη περίοδο απραξίας, ατολμίας και αναβλητικότητας».
«Τα μέτρα που ανακοινώθηκαν είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Είναι μέτρα που υπηρετούν το όραμα μας να κτίσουμε ένα ισχυρό κράτος που να δημιουργεί έσοδα, να γεννά υπεραξίες, να έχει ανταγωνιστικότητα, να είναι ελκυστικό σε επενδύσεις, να δημιουργεί θέσεις εργασίας και να μας κάνει περήφανους» είπε ο Μιχάλης Γιωργάλλας για να προσθέσει ωστόσο ότι «τα μέτρα που ανακοινώθηκαν δεν είναι όμως αρκετά για να εξαλείψουν τα προβλήματα που δημιούργησαν στον τόπο μας η κακοδιαχείριση, τα λάθη και οι αμαρτίες δεκαετιών».
«Θα χρειαστούμε και άλλα μέτρα. Για αυτό και εμείς θα συνεχίσουμε να καταθέτουμε τις προτάσεις και τις εισηγήσεις μας στην Κυβέρνηση» συμπλήρωσε.
Εξήγησε ακόμη ότι το ΕΥΡΩΚΟ θα στηρίξει την προσπάθεια του Προέδρου και της Κυβέρνησης του για αναστροφή του κύκλου της ύφεσης σε κύκλο βιώσιμης ανάπτυξης και εξέφρασε την πεποίθηση ότι «για να αφήσουμε οριστικά πίσω μας την ύφεση και τα προβλήματα δεν υπάρχει μαγικός τρόπος».
«Θα γίνει αυτό μόνο με σκληρή δουλειά, αποφασιστικότητα και τόλμη» κατέληξε ο κ. Γιωργάλλας.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα