Επιδοξος ληστης παρεδωσε κατα λαθος το... οπλο του

23:28 10/1/2012 - Πηγή: Fimotro
Επάξια κερδίζει τον τίτλο του πιο αφηρημένου ληστή, ένας άνδρας στη Βρετανία. Στα τέλη του περασμένου Οκτώβρη ένας άνδρας εισέβαλε σε μία τράπεζα στο Λονδίνο, με στόχο να τη ληστέψει. Στο ένα χέρι κρατούσε μία τσάντα, την οποία είχε σκοπό να...
γεμίσει με χρήματα και στο άλλο χέρι ένα όπλο.

Φορώντας μαύρα γυαλιά και καπέλο, πλησίασε το ταμείο και ζήτησε από τον υπάλληλο να βάλει στην τσάντα 700.000 λίρες σε μετρητά. Όμως αντί να του δώσει την τσάντα, του παρέδωσε το πιστόλι...

Τόσο ο υπάλληλος,
όσο και ο δράστης για μερικά δευτερόλεπτα πάγωσαν... Μόλις ο επίδοξος ληστής κατάλαβε τη γκάφα του άρπαξε το όπλο, πριν προλάβει να το πάρει ο υπάλληλος και έφυγε τρέχοντας.

Τελικά το μόνο που κατάφερε να κλέψει, ήταν το ποδήλατο ενός υπαλλήλου που ήταν σταθμευμένο έξω από την τράπεζα, το οποίο χρησιμοποίησε για τη διαφυγή του.

Ωστόσο, άλλοι υπάλληλοι είχαν σημάνει τον συναγερμό και είχαν ειδοποιήσει την αστυνομία, η οποία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του, ενώ η τράπεζα προσφέρει 25.000 λίρες σε όποιον δώσει πληροφορίες για τον «ληστή», ενώ έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο από την είσοδό του στην τράπεζα.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ο άγνωστος μάλλον ήταν... πρωτάρης στις ληστείες και πανικοβλήθηκε, ενώ σίγουρα δεν πρόκειται και για τον πιο έξυπνο άνθρωπο στον κόσμο.
Keywords
Τυχαία Θέματα