Επετειακο

10:18 3/9/2013 - Πηγή: Fimotro

Γράφει ο Μπάμπης Νικόπουλος
Αγαπητό Fimotro,
4-5 θαρραλέοι εισαγγελείς και 2-3 αποφασισμένες διμοιρίες ΕΚΑΜ θα μπορούσαν σήμερα να προσφέρουν την ύψιστη υπηρεσία στη χώρα μας, αν έκαναν ένα εκκαθαριστικό ''ντου'' στην εκδήλωση του κόμματος της 3ης του...
Σεπτέμβρη, με σκοπό να εξαρθρώσουν τη μεγαλύτερη μαφιόζικη οργάνωση που γνώρισε ο τόπος κι ο πλανήτης γενικότερα..!

Υπερβολές; Καθόλου! Απόδειξη, το ότι το κόμμα που ευθύνεται για το 99% των δεινών της χώρας εξακολουθεί ακόμα και σήμερα να κυβερνά όχι μόνο
σε επίπεδο κυβέρνησης αλλά και σε επίπεδο κράτους, αν κι ο λαός δεν το τιμά με περισσότερο από 5%..! Την ίδια στιγμή ο ιστορικός και πανίσχυρος αντιπρόεδρός του οδεύει προς τον Κορυδαλλό με ισόβια στην πλάτη, ο τελευταίος τσάρος της οικονομίας παίρνει σειρά κι αυτός για το ίδιο μέρος, ενώ την ίδια τύχη θα έπρεπε να έχουν τουλάχιστον δύο πρωθυπουργοί και 4 υπουργοί της παράταξης αυτής αν δεν υπήρχε το αόρατο και πανίσχυρο πέπλο προστασίας γύρω τους.

Η ηθική και η οικονομική διάβρωση που επέβαλλαν στην Ελλάδα δεν πρόκειται ποτέ να κλείσει ακόμα κι αν το κόμμα αυτό εξαφανιστεί από το χάρτη. Τα 400 χρόνια σκλαβιάς στους Τούρκους είχαν πολύ λιγότερες επιπτώσεις στο έθνος, από τα 39 χρόνια διακυβέρνησης από την ''3η του Σεπτέμβρη''..!

Τα χρήματα που κλάπηκαν από τα κρατικά ταμεία, οι μίζες και το ξέπλυμα του βρώμικου χρήματος μέσω των ταμείων του κόμματος και των τσεπών των στελεχών του, ήταν το μικρότερο κακό που έκαναν στον τόπο. Το χειρότερο είναι ότι μετέτρεψαν ανθρώπους τίμιους, αγωνιστές και νοικοκυραίους σε βολεμένους παρτάκηδες χωρίς εθνική συνείδηση..!

Ναι, αυτή είναι η αλήθεια. Έφτασαν τριάντα εννέα χρόνια μαφιόζικης διακυβέρνησης για να μετατρέψουν ένα έθνος 10 εκ. ψυχών σε έθνος ασυνείδητο. Κι ως εκ τούτου αυτό το επετειακό αφιέρωμα το αξίζουν..!

Ευχαριστώ
Keywords
Τυχαία Θέματα