Επεσε και σκοτωθηκε απο γκρεμο με το ι.χ. του προεδρος δικηγορικου συλλογου!

15:00 20/7/2016 - Πηγή: Fimotro
Τραγικό τέλος για τον πρώην πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά και πρώην διοικητή του Γενικού Κρατικού Νίκαιας Κώστα Πεταλά, ο οποίος χθες έπεσε με το αυτοκίνητό του στη θάλασσα, σε περιοχή της Μάνης...
Ήταν λίγο μετά τις 12:30 χθες το μεσημέρι όταν κάτοικοι του χωριού Κότρωνα του Δήμου Ανατολικής Μάνης είδαν ένα Ι.Χ. να πέφτει στη θάλασσα από μεγάλο ύψος.

Το αυτοκίνητο κινούταν στην Ε.Ο. Σκουταρίου - Κότρωνα και για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ο 78χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του, με αποτέλεσμα να
βρεθεί στη θάλασσα. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρχές και στο σημείο έφτασαν άνδρες του Λιμεναρχείου Γυθείου, της Π.Υ. Γυθείου και Αρεόπολης, του Α.Τ. Αρεόπολης και προσωπικό του Κ.Υ. Αρεόπολης.

Με πλωτά μέσα και τη βοήθεια των κατοίκων του Κότρωνα έφτασαν στη θαλάσσια περιοχή όπου είχε πέσει το αυτοκίνητο και αμέσως ξεκίνησαν οι προσπάθειες για τον εντοπισμό και απεγκλωβισμό των επιβαινόντων του οχήματος. Μετά την έρευνα διαπιστώθηκε ότι μόνο ένας άνδρας επέβαινε στο όχημα, ο οδηγός του. Δυστυχώς ο άτυχος άνδρας είχε βρει τραγικό θάνατο και ανασύρθηκε νεκρός.
Keywords
Τυχαία Θέματα