Ελειψη εκπροσωπων τυπου νδ-πασοκ! σπυρακη, καϊλη

17:24 7/1/2015 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Φαίνεται, ότι τα τελευταία χρόνια, έχουν αρχίσει να φθίνουν όλο και περισσότερο οι πολιτικές προσωπικότητες της χώρας. Τα μεγάλα ονόματα που κάποτε δέσποζαν στην πολιτική...
ζωή του τόπου, με διεθνές κύρος και εκτόπισμα, δεν υπάρχουν πια. Όλο και περισσότερα πρόσωπα, μέσα από γνωριμίες, φιλίες και συγκυρίες μπαίνουν περιστασιακά στην πολιτική ζωή, από μια επίπλαστη προβολή χωρίς ουσία και αξία. Στις 17/12/ σε μια ανάρτηση για τους πολιτικούς με τίτλο: «Τηλεόραση, ομορφιά και «τζάκι» σε κάνουν πολιτικό» αναφέραμε:

«Σκεφθήκατε ποτέ να γίνετε πολιτικός;
Εάν ναι, τέσσερεις δρόμοι υπάρχουν. Να έχετε πολιτική παράδοση και να είστε από «τζάκι». Να ασχοληθείτε από την εφηβική ηλικία με κομματικές η συνδικαλιστικές οργανώσεις. Να ασχοληθείτε με τηλεόραση και θεάματα-αν είστε όμορφη η μοντέλο ακόμη καλύτερα- που προσφέρουν απλόχερα αναγνώριση και προβολή.

Υπάρχει και μια ακόμη περίπτωση, που είναι πάρα πολύ.. δημοφιλής. Φιλίες, υψηλές γνωριμίες, κουμπαριές, η να είσαι ανεπάγγελτος και να κρατάς την ομπρέλα του «αφεντικού» σου. Αν αποκτήσετε ένα πλεονέκτημα από τα προαναφερθέντα, να είστε βέβαιος/α, ότι έχετε εκπληρώσει την επιθυμία σας έστω και για ένα μικρό χρονικό διάστημα!».

Αν δούμε τώρα πόσα πρόσωπα, που δεν είχαν καμία σχέση με την πολιτική, μπαίνουν στην κούρσα των εκλογών με στόχο την εκλογή τους προέρχονται από δημοσιογραφία-τηλεόραση και δεν είναι λίγα. Πολλοί μάλιστα μέσα από γνωριμίες φιλίες, δημοσιογράφοι που κάλυπταν το πολιτικό ρεπορτάζ των κομμάτων βρήκαν πολιτική στέγη. Εδώ υπάρχει ένα ερώτημα: Πληρώνονται γραμμάτια εξυπηρέτησης η πράγματι αξίζουν τη σηριξή μας;

Όταν δυο κόμματα που κυβέρνησαν αυτό τον έρημο τόπο για 40 χρόνια-ΝΔ,ΠΑΣΟΚ-δεν είναι «κατάντια» να εκπροσωπούνται από Μαρία Σπυράκη και Εύα Καϊλή προεκλογικά, όταν στη θέση τους έχουν βρεθεί κολοσσοί τότε τι είναι; Δεν έχω τίποτα με τα κορίτσια, είναι και πολύ όμορφα! Όταν ακούω όμως από ψηφοφόρους και των δυο κομμάτων να μιλάνε απαξιωτικά για τα συγκεκριμένα πρόσωπα, δεν μπορώ να μην το σχολιάσω.

Και τα δυο αυτά πολιτικά πρόσωπα έχουν κάτι κοινό: Ανήκαν και οι δυο στη νεολαία ΠΑΣΟΚ ως φοιτήτριες. Είναι και οι δυο Θεσσαλονικείς και προέρχονται από το ίδιο τηλεοπτικό κανάλι(MEGA). Τώρα πως βρέθηκαν 200 χιλιάδες και πλέον ψηφοφόροι να στείλουν αυτά τα κορίτσια στην ευρωβουλή για να ζουν πλουσιοπάροχα είναι θέμα ψυχιατρικής έρευνας, όταν καταξιωμένα πρόσωπα έμειναν εκτός ευρωκοινοβουλίου.

Πολλοί ρωτάνε πως προέκυψε η κα Σπυράκη στη ΝΔ ενώ δεν έχει σχέση με την παράταξη. Γι΄αυτό ας ρωτήσουν αυτούς που ψήφισαν το μαξιλάρι, και γιατί ζήτησε ως εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ με επιστολή της στο ΕΣΡ την τιμωρία του Κontra Channel και Αμίλιου Λιάτσου για την εκπομπή του και την κριτική που ασκεί στον Σαμαρά.

Το Κontra Channel σε ανακοινωσή του τονίζει μεταξύ άλλων:

«Με απίστευτο θράσος η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη, επιτίθεται στο kontra channel στην εναγώνια προσπάθειά της να εκφοβίσει, να τρομοκρατήσει και να χειραγωγήσει τους δημοσιογράφους του σταθμού. Προφανώς είναι μαθημένη με τις πρακτικές που ακολουθεί το κόμμα της απέναντι στα χρεοκοπημένα και εξευτελισμένα κανάλια της διαπλοκής, σε ένα από τα οποία εργαζόταν επί πολλά χρόνια και η ίδια, τα οποία βρίσκονται σε κατάσταση ομηρίας και έχουν καταντήσει μηχανισμοί προπαγάνδας της ΝΔ και των ξένων τοκογλύφων. Μόνο που το kontra channel τους χάλασε τα σχέδια. Κατάφερε μέσα σε χρόνο ρεκόρ να σπάσει το σύνδρομο του φόβου και του ραγιαδισμού που είχαν επιβάλει στην κοινωνία οι προπαγανδιστές της γερμανικής κατοχής, ενώ ταυτόχρονα διαμόρφωσε μια πολιτική στρατηγική που οδηγούσε στην απελευθέρωση του λαού και της χώρας, από τους ξένους κατακτητές».

Επαγγελματικά βέβαια Σπυράκη-Λιάτσος είναι μια ......του. Διότι η κα Σπυράκη πέρα από τη ΝΔ που κάλυπτε με το πολιτικό ρεπορτάζ δεν έχει κάνει κάτι άλλο επαγγελματικά...Όσο για την «Εύα» δεν χρειάζεται σχόλιο. Ακόμα δεν γνωρίζουμε τι επάγγελμα ασκεί.

Ύστερα σου λένε γιατί πατώνει η ΝΔ και διαλύεται το ΠΑΣΟΚ. Μα τι ερώτηση είναι αυτή φίλοι μου; Θέλει μαντικές ικανότητες; Μεταξύ τους αλ....ς κάνουν και συ τρέχε να τους ψηφίσεις....
Το βράδυ των εκλογών θα πέσει το..κλάμα της αρκούδας αν ξυπνήσει ο Έλληνας ψηφοφόρος.
Keywords
Τυχαία Θέματα